H Cosmos Business Systems έγινε Microsoft Gold SAM Partner

Την επέκταση της συνεργασίας της με την Microsoft, ως “Microsoft GOLD Software Asset Management (SAM) Partner’’ ανακοίνωσε η Cosmos Business Systems A.E.B.E.

Ανερχόμενη στο 1% των συνεργατών της κορυφαίας κατασκευάστριας λογισμικού στον κόσμο, που έχουν επιτυχει την συγκεκριμένη πιστοποίηση η Cosmos Business Systems Α.Ε.Β.Ε θα προσφέρει στην Ελλάδα

και στην Κύπρο τις υπηρεσίες “Microsoft Software Asset Management”, που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να μεγιστοποιήσουν την εξοικονόμηση IT πόρων. H Cosmos Business Systems έχει τη δυνατότητα να παρέχει τις πιο ολοκληρωμένες Licensing λύσεις στην Ελληνική και την Κυπριακή αγορά και αποδεικνύει έμπρακτα ότι διαθέτει την εμπειρία να βοηθήσει τους πελάτες της να εξοικονομήσουν χρήματα, βελτιώνοντας παράλληλα τον έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων του λογισμικού τους, μέσω βελτιστοποιημένων πρακτικών SAM.

Η νέα πιστοποίηση αυτή «Gold SAM Partner», σε συνδυασμό με το μοντέλο της SAM μεθοδολογίας που χρησιμοποιεί η Cosmos Business Systems αποτυπώνει την πολυετή και επιτυχημένη συνεργασία της Cosmos με την Microsoft, αλλά και την εξειδίκευση και τεχνογνωσία των στελεχών που διαθέτει στις λύσεις που βασίζονται σε βελτιστοποιημένα και προσαρμοσμένα Licensing μοντέλα σύμφωνα με τον κύκλο ζωής προϊόντων λογισμικού, κατά τις εξειδικευμένες απαιτήσεις των πελατών, ενώ παρέχει αποδεδειγμένη διαχείριση πόρων λογισμικού (SAM).

Οι υπηρεσίες “Software Asset Management” καλύπτουν τις ανάγκες του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, από πολύ μικρές επιχειρήσεις, μεσαίες, έως και μεγάλους οργανισμούς και Τράπεζες ενώ δύνανται να μειώσουν σημαντικά το κόστος αδειοδότησης για ένα οργανισμό έως και 30%. Η συγκεκριμένη υπηρεσία μας εγγυάται την ασφάλεια του σχεδιασμού σε επίπεδο συστημικού λογισμικού καθώς και την ευελιξία στην απόκτηση μελλοντικών αδειών, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ορθή ( compliance) και φθηνότερη ( cost effective ) δυνατή αδειοδότηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα