H Canon EOS M στην Ελλάδα

H Canon ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα στην ελληνική αγορά της EOS M, για φωτογραφίες ποιότητας DSLR σε compact μέγεθος.


Η Canon ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα στην ελληνική αγορά της νέας EOS M, η οποία επεκτείνει τη βραβευμένη σειρά φωτογραφικών μηχανών EOS.

H πρώτη φωτογραφική μηχανή της εταιρείας στην κατηγορία CSC (Compact System Camera), η EOS M, είναι σχεδιασμένη για όσους η φωτογραφία αποτελεί μια επιλογή δημιουργικής έκφρασης στις καθημερινές τους δραστηριότητες – από το φαγητό και τη μόδα έως τις τέχνες, τη μουσική και τον πολιτισμό. Προσφέροντας ποιότητα στο επίπεδο των DSLR φωτογραφικών μηχανών, επιλογές για δημιουργική φωτογράφιση και δυνατότητα λήψης video ανάλυσης Full HD σε ένα compact, εύχρηστο μοντέλο, η EOS M είναι ο τέλειος, άμεσα διαθέσιμος συνεργάτης για τους λάτρεις της φωτογραφίας, οι οποίοι αντιλαμβάνονται τη φωτογραφία ως μια καθημερινή δημιουργική έκφραση, χωρίς απαραίτητα να θεωρούν τους εαυτούς τους επαγγελματίες φωτογράφους.


Ο κ. Δρόσος Δρόσος, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Canon στην Ελλάδα, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την κυκλοφορία της EOS-M, μιας μηχανής που επαναπροσδιορίζει τις δημιουργικές δυνατότητες των φίλων της φωτογραφίας, προσφέροντας ποιότητα και ευελιξία επιπέδου DSLR, σε διαστάσεις που επιτρέπουν να μεταφέρεται οπουδήποτε. Διαθέσιμη άμεσα σε 4 υπέροχα χρώματα από ένα εκτεταμένο δίκτυο σημείων πώλησης στην Ελλάδα, επεκτείνει την ηγετική θέση και την παράδοση της Canon στην ψηφιακή φωτογραφία, προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες δημιουργικής φωτογράφισης αλλά και λήψης video Full HD υψηλής ποιότητας.»


Η EOS M διατίθεται σε κομψό μαύρο, γυαλιστερό λευκό, μοντέρνο ασημί και έντονο κόκκινο χρώμα και συμπυκνώνει την αναγνωρισμένη τεχνογνωσία της σειράς EOS, σε ένα μοντέρνο, compact σχεδιασμό. Η νέα μηχανή είναι διαθέσιμη άμεσα στην ελληνική αγορά μαζί με δύο νέους φακούς, τον EF-M 22mm f/2 STM pancake και τον EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM standard zoom, καθώς και ένα νέο, μικρών διαστάσεων φλας -το SpeedLite 90EX- παρέχοντας όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εκπληκτικές φωτογραφίες κάθε μέρα. Για να ανταποκριθεί στις δημιουργικές ανησυχίες των κατόχων της, η EOS μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει το ευρύ φάσμα φακών EF της Canon με το νέο προσαρμογέα EF-EOS Μ, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία.


Η ποιότητα μιας Canon DSLR
Εκτυπώστε τις αγαπημένες σας στιγμές σε μέγεθος αφίσας ή χρησιμοποιήστε ένα τμήμα της φωτογραφίας για να δημιουργήσετε την εικόνα που χρειάζεστε – είτε φωτογραφίζετε στιγμές στο αγαπημένο σας club, είτε τις λεπτομέρειες της τελευταίας must-have τσάντας – χάρη στην υψηλή ανάλυση, 18 megapixel του APS-C υβριδικού αισθητήρα CMOS της νέας EOS Μ. Ο μεγάλος αισθητήρας σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε συνθέσεις με καλλιτεχνική προσέγγιση στο φόντο, αποδίδοντας υπέροχα πορτραίτα ή εντυπωσιακά κοντινά πλάνα.


Με τη χρήση του επεξεργαστή DIGIC 5 της Canon, τα χρώματα ζωντανεύουν και οι τόνοι του δέρματος είναι εντυπωσιακά φυσικοί, ενώ ένα ταχύτατο κλείστρο σας επιτρέπει να απαθανατίσετε στιγμές σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Η λήψη ατμοσφαιρικών, βραδινών φωτογραφιών και η φωτογράφιση σε σκοτεινά περιβάλλοντα με εκπληκτική λεπτομέρεια και χωρίς απαραίτητα τη χρήση τριπόδου και φλας, είναι πλέον εύκολα χάρη στο ευαίσθητο φάσμα ISO 100-12.800 της EOS Μ (με δυνατότητα επέκτασης σε 25.600).


Για εκπληκτική ευκρίνεια λήψης και επαγγελματική ποιότητα βίντεο, το νέο μοντέλο διαθέτει ένα υβριδικό σύστημα AF που υποστηρίζει ταχύτατη και ακριβή αυτόματη εστίαση κατά τη λήψη φωτογραφιών και ταινιών, χαρακτηριστικά που επιτρέπουν να καταγράψετε επιτυχημένα οποιαδήποτε στιγμή.


Φωτογραφίστε ό,τι βλέπετε και εκφράστε εύκολα τη δημιουργικότητά σας
Κάθε πτυχή της EOS Μ έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει την εύκολη λήψη όμορφων και δημιουργικών φωτογραφιών υψηλής ποιότητας. Από το πρώτο κιόλας άγγιγμα της φωτεινής, Clear View II LCD οθόνης 7,7 εκατοστών (3″) με υψηλή ανάλυση και δυνατότητες πολλαπλής αφής, η EOS Μ σας δίνει το βαθμό ελέγχου που επιθυμείτε στις φωτογραφίες σας. Επιλέξτε διαφορετικές λειτουργίες λήψης και ρυθμίσεις μέσω των εικονιδίων στην οθόνη ή εμπιστευθείτε την κατάσταση λήψης “έξυπνης αυτόματης σκηνής” (Scene Intelligent Auto Adjust), η οποία προσαρμόζει τις ρυθμίσεις της μηχανής ανάλογα με το θέμα και τις συνθήκες λήψης, προσφέροντάς σας την ελευθερία να επικεντρωθείτε στη σύνθεση και να επιλέξετε την τέλεια στιγμή για να κάνετε κλικ.


Οι κάτοχοι της EOS M μπορούν να φωτογραφίζουν με τη σιγουριά που παρέχει η απόκτηση του πληρέστερου φωτογραφικού συστήματος στον κόσμο. Είτε θέλετε να απαθανατίσετε κάθε λεπτομέρεια ενός κοντινού πλάνου, είτε να κάνετε zoom για να τραβήξετε ένα πλάνο από μακρινή απόσταση, οποιοσδήποτε φακός από το ευρύ φάσμα EF της Canon μπορεί να συνδεθεί μέσω του νέου προσαρμογέα EF-EOS Μ, για φωτογραφική ευελιξία.


Με τα φλας Speedlite της Canon, μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τεχνικές δημιουργικού φωτισμού για να προσθέσετε περισσότερο ενδιαφέρον στις φωτογραφίες σας. Εναλλακτικά, δημιουργήστε μοναδικές εικόνες με μια σειρά από δημιουργικά Φίλτρα όπως το εφέ κάμερας παιχνιδιού (Toy Camera effect), το κοκκώδες ασπρόμαυρο (Grainy B & W) ή ακόμα και το εφέ ευρείας γωνίας, ένα φίλτρο που μιμείται την παραμόρφωση ενός φακού fish-eye. Τα φίλτρα μπορούν να εφαρμοστούν πριν από τη λήψη της φωτογραφίας, με το αποτέλεσμα να απεικονίζεται άμεσα στην οθόνη, επιτρέποντάς σας να πειραματιστείτε με διάφορα εφέ πριν από την επιλογή αυτού που συνδυάζεται άψογα με την τελική σας φωτογραφία.


Εύκολη λήψη ταινιών και στιγμιοτύπων βίντεο με την EOS M
Όταν μια φωτογραφία δεν αρκεί για να καλύψει μια στιγμή, η EOS M σας επιτρέπει να μεταβείτε εύκολα από τη λήψη φωτογραφιών σε καταγραφή Full HD βίντεο με στερεοφωνικό ήχο για εξαιρετικά αποτελέσματα. Η λειτουργία λήψης στιγμιότυπων βίντεο (Video Snapshot Mode), βοηθά επίσης την οικογένεια και τους φίλους σας να αποφύγουν μακροσκελείς ερασιτεχνικές ταινίες που κουράζουν, καθοδηγώντας σας στην επεξεργασία και δημιουργία συναρπαστικών ταινιών επαγγελματικού επιπέδου, μέσω της ίδιας της μηχανής.


Επεκτείνοντας το σύστημα EOS με εξειδικευμένα αξεσουάρ
Εκτός από τη συμβατότητα με τους υπάρχοντες φακούς, αξεσουάρ και φλας EF της Canon1, η EOS Μ είναι διαθέσιμη με τη δική της σειρά αξεσουάρ. Δύο νέοι EF-Μ φακοί -ο EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM standard zoom και ο EF-Μ 22 mm f/2 STM pancake- προσφέρουν φορητότητα και υψηλή απόδοση με την EOS M. Διαθέτουν τη νέα τεχνολογία Stepper Motor για εξαιρετικά ομαλή απόδοση AF, καθώς και οπτικά υψηλής ακρίβειας της Canon, ενώ η compact σχεδίασή τους προσφέρει το τέλειο μέγεθος για να πλαισιώσει το σώμα «τσέπης» της φωτογραφικής μηχανής.


Επιπλέον, η EOS M διατίθεται στην ελληνική αγορά περιλαμβάνοντας το νέο φλας Speedlite 90EX. Ελαφρύ και εξαιρετικά μικρού μεγέθους, χαρακτηρίζεται από οδηγό αριθμό (guide number) εννέα και υποστηρίζει ευρυγώνιους φακούς, γεγονός που το καθιστά ένα ιδανικό φλας για καθημερινή γενική χρήση. Μια ασύρματη λειτουργία επιτρέπει επίσης τον έλεγχο πολλαπλών φλας ασύρματα, επιτρέποντας στους περισσότερο έμπειρους χρήστες να πειραματιστούν με μια σειρά από δημιουργικά εφέ φωτισμού.


Βασικά χαρακτηριστικά της EOS-M
• Η ποιότητα μιας DSLR σε Compact σώμα
• Κατάσταση λήψης “έξυπνης αυτόματης σκηνής” (Scene Intelligent Auto)
• Ευελιξία χάρη στη δυνατότητα εναλλαγής φακών
• Δημιουργία εντυπωσιακών εικόνων που αναδεικνύουν το θέμα στο προσκήνιο σε συνδυασμό με την απόδοση του φόντου εκτός εστίασης
• Απλή και εύκολη στη χρήση οθόνη πολλαπλής αφής
• Δυνατότητα δημιουργικής φωτογράφισης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χωρίς τη χρήση τριπόδου και φλας
• Λήψη Full-HD βίντεο και λειτουργία Λήψης στιγμιότυπων βίντεο (Video Snapshot Mode)


Keywords
Τυχαία Θέματα