Forthnet-Nova Προνόμια: Ραντεβού στο Παρίσι!

Ταξίδι στο Παρίσι με «Forthnet – Nova Προνόμια»! Η Nova και το Mezzo δίνουν την ευκαιρία σε έναν τυχερό συνδρομητή μέσω μεγάλου διαγωνισμού να απολαύσει ένα ταξίδι και ένα «κλασσικό» κονσέρτο εντελώς δωρεάν.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης συνδρομητών «Forthnet – Nova Προνόμια» δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό συνδρομητή να ταξιδέψει στο Παρίσι για να παρακολουθήσει ένα κονσέρτο κλασικής μουσικής. Ο διαγωνισμός

διοργανώνεται από τη Nova και το Mezzo, το απόλυτο κανάλι κλασικής μουσικής που προβάλλεται από την πρώτη συνδρομητική πλατφόρμα της χώρας.

Ο τυχερός συνδρομητής θα κερδίσει ένα ταξίδι για 2 άτομα στην «Πόλη του Φωτός» για να παρακολουθήσει στις 23 Απριλίου ένα κονσέρτο κλασικής μουσικής με έργα των Μπετόβεν και Βάγκνερ, στο εντυπωσιακό νεόδμητο κτίριο της Φιλαρμονικής του Παρισιού. Το κονσέρτο θα παρουσιαστεί από τη γερμανική ορχήστρα «Staatskapelle Berlin», με ερμηνεία της Martha Argerich, υπό τη διεύθυνση του Daniel Barenboim, που θεωρείται ένας από τους κορυφαίους εν ζωή μουσικούς.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι ενεργοί συνδρομητές Forthnet ή Nova, οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 19 Μαρτίου στην ιστοσελίδα www.forthnet.gr/lotteries. Το ταξίδι περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια για 2 άτομα, 2 διανυχτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων και 2 εισιτήρια για το κονσέρτο. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου 2015.

Keywords
Αναζητήσεις
novapronomia, novapronomia.gr
Τυχαία Θέματα