Finalist η PCS του Ομίλου SingularLogic

Η PCS, μέλος του Ομίλου SingularLogic, επιλέχθηκε ως finalist στο διαγωνισμό European IT & Software Excellence Awards 2013.


Αν και ήταν η πρώτη της συμμετοχή, η PCS επιλέχθηκε ως finalist

για την πλατφόρμα PCS Wealth Management στην κατηγορία Best Vertical Solution of the Year.


Η πλατφόρμα PCS Wealth Management καλύπτει και αυτοματοποιεί τις διαδικασίες Wealth Management, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο στους Relationship Managers ώστε να ασχοληθούν με τις επενδυτικές στρατηγικές και να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Τα European IT & Software Excellence Awards είναι τα μόνα πανευρωπαϊκά βραβεία που αναγνωρίζουν τον κρίσιμο ρόλο που παίζουν οι ανεξάρτητοι παραγωγοί λογισμικού στη δημιουργία ουσιαστικών λύσεων. H απονομή των βραβείων θα γίνει στο Gala δείπνο που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου στο Λονδίνο.


Ο Γιώργος Ξενόφος, Διευθύνων Σύμβουλος της PCS δήλωσε: “ Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς, η επιλογή ως finalist της πρώτης μας συμμετοχής, σε αυτά τα διεθνώς αναγνωρισμένα βραβεία. Είμαστε πολύ περήφανοι, γιατί αναγνωρίζονται οι συνεχείς προσπάθειες της ομάδας μας να προσφέρει καινοτόμες λύσεις στους πελάτες μας”.


“Η ποιότητα των συμμετοχών ήταν εξαιρετικά υψηλή και καταδεικνύει το πόσο ταλέντο υπάρχει στην ευρωπαϊκή αγορά της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών,» είπε σχετικά ο Alan Norman, Managing Director της IT Europa. «Οι φιναλίστ προέρχονται από όλη την Ευρώπη, ενώ η εκπροσώπηση των χωρών της κεντρικής και της ανατολικής Ευρώπης είναι ιδιαίτερα καλή «.


Keywords
Τυχαία Θέματα