EcoFlow: Λύση για φωτογράφους και κινηματογραφιστές

Αναρίθμητες είναι οι κατηγορίες χρηστών που μπορούν να επωφεληθούν από έναν φορητό σταθμό ενέργειας EcoFlow. Αυτόν τον μήνα μελετάμε πώς οι λύσεις που έρχονται στην Ελλάδα από την InfoQuest Technologies μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητα των επαγγελματιών της φωτογραφίας και του βίντεο.

Οι βιντεοκάμερες, οι φωτογραφικές μηχανές και τα drones αποτελούν τα εργαλεία κάθε επαγγελματία ή ενθουσιώδη ερασιτέχνη που παράγει οπτικοακουστικό

περιεχόμενο. Από τη μαγνητοσκόπηση ενός γάμου μέχρι μια εναέρια λήψη ενός τουριστικού προορισμού, το μόνιμο άγχος οποιουδήποτε έχει την ευθύνη της καταγραφής αλησμόνητων στιγμών είναι το κόκκινο λαμπάκι της μπαταρίας. Μέχρι σήμερα, το «αντίδοτο» ήταν μια… καρότσα από εφεδρικές μπαταρίες, οι οποίες επιχειρούσαν να δώσουν λύση (με το αζημίωτο σε κόστος και βάρος) στο πρόβλημα της αυτονομίας. Τα επιπρόσθετα σετ μπαταριών, βέβαια, δεν μπορούν να καλύψουν ενεργειακά και τις υπόλοιπες απαραίτητες συσκευές, όπως ένα σετ προβολέων, ένα laptop για έλεγχο και επεξεργασία πλάνων, ένα smartphone για άμεσο ανέβασμα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ούτω καθεξής…

Πάρτε μαζί σας… πρίζες αντί για extra μπαταρίες! 

Η λύση στα παραπάνω προβλήματα έρχεται από την EcoFlow υπό τη μορφή φορητών σταθμών ενέργειας, όπως το DELTA 2. Με 1.024Wh χωρητικότητας (επεκτάσιμη έως και 3kWh) ένα EcoFlow DELTA 2 μπορεί να τροφοδοτήσει συσκευές έως και 1.800W συνολικής ισχύος (με προστασία X-Boost έως τα 2.400W). Αναρωτιέστε πόσες; Μέχρι και 13 ταυτόχρονα, αριθμός που μάλλον ξεπερνά τον συνολικό αριθμό συσκευών στην πρίζα σε ένα φωτογραφικό στούντιο! Ενδεικτικά, μπορείτε να επαναφορτίσετε έως και 60 φορές μια κάμερα, έως 25 φορές ένα μέσο drone ή έως και 16 φορές έναν φορητό υπολογιστή. Ακόμα και ένας ισχυρός LED προβολέας 50W μπορεί να προσφέρει αδιάκοπα φως στη μέση του πουθενά για πάνω από 16 ώρες με τη βοήθεια του DELTA 2!

Και για να μην κουβαλάτε φορτιστές, εκτός από τις 4 πρίζες AC, το DELTA 2 ενσωματώνει δύο εξόδους DC5521 (38W Max), μια έξοδο Car Power 12.6V (126W Max), δύο USB-A (12W Max), δύο USB-A Fast Charge (18W Max) και δύο USB-C (100W Max) θύρες, έτοιμες να φορτίσουν ταχύτατα από drone μέχρι ένα laptop.

Η συνδεσιμότητα Wi-Fi και Bluetooth σε συνδυασμό με το EcoFlow app επιτρέπει πλήρη εποπτεία του DELTA 2 και των συνδεδεμένων σε αυτών συσκευών από απόσταση, ενώ χάρη στην τεχνολογία X-Stream, το ίδιο το DELTA 2 φορτίζει από το 0% στο 80% σε μόλις 50 λεπτά. Ακόμα και φορητά ηλιακά πάνελ μπορείτε να εκμεταλλευθείτε κατά την διάρκεια πολύωρων εξωτερικών γυρισμάτων, τα οποία αρκούνται σε 3 ώρες ήλιου για να φορτίσουν πλήρως τον φορητό σταθμό ενέργειας της EcoFlow.

Τέλος, θα χρειαστεί να χρησιμοποιείτε καθημερινά για περίπου μια δεκαετία (!) την ασφαλή και φιλικότερη προς το περιβάλλον LiFePO4 μπαταρία του DELTA 2 μέχρι αυτή να περιοριστεί στο 80% της αρχικής της χωρητικότητας!

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.infoquest.gr/el/ecoflow

Keywords
Τυχαία Θέματα