Dune Media Player TV-101

Το νέο media player TV-101 από την DUNE, ήρθε για να κλέψει τις εντυπώσεις και των πιο απαιτητικών πελατών.


Mε τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την ευκολία χρήσης αυτό το media player σας διασφαλίζει HD βίντεο (HDMI 1.3) και ήχο της καλύτερης δυνατής ποιότητας, αλλά και ταυτόχρονα ολοκληρωμένο σύστημα ψυχαγωγίας της ψηφιακής εποχής (υψηλής ποιότητας αναπαραγωγή μουσικής, Internet ραδιόφωνο, ψηφιακής

τηλεόρασης).


Το δυνατό χαρακτηριστικό του TV-101 είναι το εξαιρετικά μικρό του μέγεθος. Παρά το γεγονός ότι η συσκευή χωράει σε μία παλάμη, οι επιδόσεις του δεν έχουν θυσιαστεί στο ελάχιστο. Το TV-101 προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες με τα μεγαλύτερα μοντέλα και τα καταφέρνει με τον επεξεργαστή SMP8670. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε στιγμές οικιακής ψυχαγωγίας όποτε θέλετε.


Χαρακτηριστικά
- Επεξεργαστής media Sigma Designs 8670: Απολαύσετε εξαιρετική ποιότητα αναπαραγωγής και απόδοση διαδραστικών χαρακτηριστικών.
- HDD player: συνδέστε ένα σκληρό δίσκο με το media player για να αναπαράγετε περιεχόμενο απευθείας από το σκληρό δίσκο.
- Network (δικτυακός) player: συνδέστε το media player σε ένα τοπικό δίκτυο για να αναπαράγετε περιεχόμενο απευθείας από ένα PC ή ένα NAS (UPnP, SMB, NFS).
- MKV Player: αναπαραγωγή HD και SD MKV video και άλλες σύγχρονες μορφές αρχείων βίντεο, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίας ποιότητας εικόνας HD με πολύ υψηλό bitrate.
- Θύρα USB: Συνδέστε με ευκολία σκληρούς δίσκους, USB flash drives, συσκευές ανάγνωσης καρτών και άλλες συσκευές αποθήκευσης USB.
- HDMI 1.3: Διασφαλίστε HD βίντεο και ήχο της καλύτερης δυνατής ποιότητας.
- Ευελιξία εξόδων βίντεο: Έξοδος βίντεο σε οποιαδήποτε ανάλυση και μορφή (από SD σε 1080p, 24p/PAL/NTSC).
- Αναβάθμιση: αναβάθμιση υψηλής ποιότητας των DVD και οποιοδήποτε άλλου περιεχομένου βίντεο SD σε ανάλυση Full HD (1080p) ή άλλη ανάλυση HD.
- Περιηγητής αρχείων: βολικός περιηγητής αρχείων με ισχυρή διαχείριση αρχείων (αντιγραφή, μετακίνηση, διαγραφή, μετονομασία, την οργάνωση, ταξινόμηση).
- Εγγύηση: 2 χρόνια
- Προτειν. τιμή Λιανικής με ΦΠΑ: 140,900 €


Keywords
Τυχαία Θέματα