Canon imageFORMULA DR-M140

H Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Canon για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε τη διάθεση του σαρωτή εγγράφων imageFORMULA DR-M140.

Πρόκειται για έναν ευέλικτο επιτραπέζιο σαρωτή μικρού μεγέθους για την παραγωγική επεξεργασία εγγράφων, που απευθύνεται σε τμήματα και ομάδες εργασίας επιχειρήσεων. Ο DR-M140 χρησιμοποιεί διαδρομή χαρτιού σχήματος U και με ύψος λιγότερο από 10 εκατοστά μπορεί να αποθηκευτεί ακόμη και στο συρτάρι ενός γραφείου. Διαθέτει το ίδιο σύστημα χειρισμού χαρτιού με τον σαρωτή Canon

imageFORMULA DR-2580C, ο οποίος διασφαλίζει την ομαλή και αξιόπιστη διαχείριση διαφορετικών τύπων εγγράφων μαζί, ενώ η δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο διαδρομών του χαρτιού επιτρέπει τον χειρισμό μεγάλης ποικιλίας πρωτοτύπων. Υποστηρίζει σάρωση εγγράφων A3 σε κατάσταση Folio, εγγράφων μήκους έως 3 μ. (όπως ρολά ταμειακών μηχανών), καθώς και εγγράφων μεγάλου πάχους, όπως ταυτότητες και πιστωτικές ή ανάγλυφες κάρτες.


Ο DR-M140 έχει δυνατότητα έως 6.000 σαρώσεων εγγράφων ανά ημέρα, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για εργασίες μαζικής σάρωσης μεγάλου όγκου. Το υπερηχητικό σύστημα ανίχνευσης διπλής τροφοδοσίας εντοπίζει τα τυχόν προβλήματα κατά τη μαζική σάρωση, ενώ η λειτουργία παράκαμψης διπλής τροφοδοσίας επιτρέπει στους χρήστες να αγνοούν αυτά τα συμβάντα και να συνεχίζουν τη σάρωση σε ειδικές περιστάσεις, όπως π.χ. κατά τη σάρωση φακέλων ή εγγράφων με αυτοκόλλητες σημειώσεις.


Ο DR-M140 παραμένει εξαιρετικά παραγωγικός – επιτυγχάνοντας ταχύτητα έως 40 σελ./λεπτό ή 80 εικ./λεπτό – ακόμη και κατά τη σάρωση με ανάλυση 300 dpi. Αυτή βελτιώνει την ακρίβεια σε εφαρμογές ανάκτησης δεδομένων από έγγραφα και OCR, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να εξάγουν αριθμούς αναφοράς και λεπτομέρειες των πελατών τους για ταχύτερη επεξεργασία. Οι λειτουργίες επεξεργασίας εικόνας, όπως η αυτόματη ανίχνευση χρώματος και προσαναλισμού κειμένου, η αυτόματη ανίχνευση μεγέθους σελίδας και η παράλειψη κενών σελίδων, συμβάλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας και τη διατήρηση υψηλού επιπέδου ακρίβειας.


Ο νέος επιτραπέζιος σαρωτής περιλαμβάνει επίσης ένα επαγγελματικό πακέτο λογισμικού με δυνατότητα απευθείας διασύνδεσης με διακομιστές SharePoint. Στα ισχυρά εργαλεία λογισμικού για μαζική ή κατά περίπτωση σάρωση εγγράφων περιλαμβάνοται τα CaptureOnTouch, CapturePerfect, eCopy PDF Pro Office και Kofax VRS. Ο DR-M140 υποστηρίζει σάρωση σε πολλαπλές μορφές αρχείου, συμπεριλαμβανομένης της μορφής PDF-A – του καθιερωμένου προτύπου για μακροπρόθεσμη αρχειοθέτηση – και PowerPoint.

Keywords
Τυχαία Θέματα