CPI: Φέρνει τις νέες AXIS κάμερες ασφαλείας

H CPI παρουσιάζει τις νέες AXIS bullet- style HDTV Network κάμερες που δεν γνωρίζουν από… δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

Η CPI παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα AXIS

bullet- style HDTV Νetwork καμερών για δύσκολες συνθήκες φωτισμού, την P1435-E και P1435-LE, ιδανικές για εποπτεία σε πλατείες πόλεων, σιδηροδρομικούς σταθμούς, αποβάθρες, διαδρόμους αεροδρομίων και εκθεσιακούς χώρους λιανικής πώλησης.

Οι νέες κάμερες μέρας και νύχτας, Axis P1435-E και P1435-LE, προσφέρουν full HDTV 1080p ανάλυση ενώ διαθέτουν τεχνολογία Lightfinder, ώστε να καταγράφουν έγχρωμο video ακόμα και σε συνθήκες με πολύ χαμηλό φωτισμό. Επίσης, διαθέτουν Wide Dynamic Range – Forensic Capture επιτρέποντάς τους να διαχειρίζονται σύνθετες εικόνες με μεγάλες αντιθέσεις που δημιουργούνται από την έντονη ηλιοφάνεια.

Επιπλέον, η τεχνολογία Zipstream μειώνει έως και 50% τις ανάγκες σε bandwidth ενώ η τεχνολογία Axis’ Corridor Format επιτρέπει τη πλήρη χρήση του aspect ratio 16:9 όταν παρακολουθούνται στενοί χώροι, όπως σκάλες, διάδρομοι ή σήραγγες. Τέλος, η τεχνολογία P-Iris control διασφαλίζει τη βέλτιστη ανάλυση, αντίθεση και ευκρίνεια εικόνας.

Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής του τμήματος Διαχείρισης Προϊόντων της AXIS Communications, Erik Frannlid, αναφέρει: “Με τις Axis P1345-E και Axis P1435-LE λανσάρουμε δύο οικονομικές κάμερες προσφέροντας την τελευταία τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας για τέλεια αναγνώριση ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Και οι δύο μπορούν να τοποθετηθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, κατά προτίμηση με το νέο «καπάκι», σχεδιασμένο να προστατεύει τις κάμερες σε μεγάλη βροχόπτωση.”

Η ελαφριά κατασκευή τους και η ενσωματωμένη βάση για στήριξη στον τοίχο ή το ταβάνι, η μεγάλη ποικιλία παρελκόμενων καθώς και η παροχή ρεύματος μέσω δικτύου καθιστούν την εγκατάσταση των καμερών εύκολη και οικονομική. Αξίζει να αναφέρουμε ότι διαθέτουν εξαιρετικό λογισμικό video management, το Axis Camera Station ενώ με το Axis Camera Application Platform μπορεί κάποιος να προσθέσει «έξυπνες» εφαρμογές.

Η CPI είναι επίσημος διανομέας των καμερών Axis μέσω του δικτύου συνεργατών της.

Keywords
Τυχαία Θέματα