“Brave” εμπειρίες από την Wind

Διαγωνισμός με θεματικό ταξίδι εμπειρίας για 4 άτομα – 4 μέρες στη Σκωτία, εμπνευσμένο από τη νέα ταινία της Disney/Pixar “Brave”.


Την ταινία DISNEYPIXAR “BRAVE”σε πρώτη 3D προβολή θα απολαύσουν αποκλειστικά οι φίλοι του WIND F2G την Τετάρτη 19/09 στον κινηματογράφο Cinepolis στην Γλυφάδα. Στο

πλαίσιο της πρεμιέρας, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την πιο ‘brave’ εμπειρία στο άγριο τοπίο της μυθικής Σκωτίας μέσα από το Disney Pixar Brave: The Video Game ενώ για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του WIND F2G ετοιμάζονται Χperience διαδραστικοί χώροι για Τοξοβολία, το official BRAVE Video Game της CD MEDIA και παρουσίαση του νέου Samsung Galaxy Beam σε Brave Special Edition.


Παράλληλα, με κάθε ενεργοποίηση F2G Online πακέτου το διάστημα 10-21/09/2012 δίνεται η δυνατότητα σε έναν σούπερ τυχερό να λάβει μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό και να κερδίσει 1 “BRAVE” ταξίδι εμπειρίας για 4 άτομα στη Σκωτία μαζί με 1 Samsung Galaxy Beam, που με τον μοναδικό ενσωματωμένο προβολέα, δίνει στο κάτοχό του τη δυνατότητα προβολής αγαπημένων video και φωτογραφιών όπου αυτός επιθυμεί.


Συναρπαστική περιπέτεια στο άγριο τοπίο της μυθικής Σκωτίας!
Mπες τώρα στο http://www.f2g.gr/ και μάθε πώς μπορείς να κερδίσεις το Disney Pixar Brave: The Video Game ή 4 δωρεάν προσκλήσεις για την Αvant premiere της ταινίας “Brave” την Κυριακή 16/9, και άλλα πλούσια δώρα!


Η πρεμιέρα DISNEYPIXAR “BRAVE” προβάλλεται στο πλαίσιο της ενέργειας WINDF2G Cinema πρεμιέρες… για όλους και σε συνέχεια μιας σειράς πρώτων αποκλειστικών προβολών όπως «MEN IN BLACK 3» και «what to expect when you are expecting” και “The Amazing Spideman” και “Ολική Επαναφορά”.


Οι φίλοι του WIND F2G και του σινεμά μπορούν να ενημερώνονται για τις αποκλειστικές WIND F2G Cinema πρεμιέρες… για όλους στο www.f2g.gr και την σελίδα του F2G στο Facebook https://www.facebook.com/WINDF2G


Keywords
Τυχαία Θέματα