Βιντεοπροβολείς για εταιρείες από τη BenQ

Η BenQ «επαναστατεί» στις επιχειρηματικές παρουσιάσεις με την κορυφαία λύση ασύρματης προβολής tapNshowTM. Οι προβολείς, MW665+ και MX666+ θεωρούνται τα πιο ευέλικτα εργαλεία.

Η BenQ, η διεθνώς φημισμένη εταιρεία παροχής ψηφιακού λάιφστάιλ με παγκόσμια ηγετική θέση στους βιντεοπροβολείς DLP®, ανακοίνωσε δύο νέα μέλη στη σειρά επιχειρηματικών προβολέων: τον MW665+ και τον MX666+.

Σχεδιασμένοι και κατασκευασμένοι για να υποστηρίζουν τη σύγχρονη τάση BYOD (Bring Your Own Device, Φέρε τη δική σου συσκευή), αυτοί οι ασύρματοι βιντεοπροβολείς κινητοποιούν τους επαγγελματίες των επιχειρήσεων, τους εργαζόμενους στον τομέα της γνώσης και όσους ταξιδεύουν κάνοντας παρουσιάσεις, με το tapNshowTM, την πρώτη στον κόσμο λύση επιχειρηματικών παρουσιάσεων που χρησιμοποιεί την τεχνολογία NFC (Near Field Communication, Επικοινωνία κοντινού πεδίου).

Με το tapNshowTM καθώς και με τις εφαρμογές παρουσιάσεων και το σχεδιασμό βιντεοπροβολέων που διαθέτει αποκλειστικά η BenQ, οι επιχειρηματικές προτάσεις μπορούν πλέον να παρουσιαστούν επαγγελματικά και με αυτοπεποίθηση, με ένα απλό άγγιγμα, μέσω μιας έξυπνης συσκευής Android που υποστηρίζει την τεχνολογία NFC.

Με δυνατότητες ασύρματης προβολής μέσω τεχνολογίας NFC και με ασύρματη συνδεσιμότητα, οι MW665+ και MX666+ επιτρέπουν στους επαγγελματίες χρήστες των επιχειρήσεων να δίνουν εξυπνότερες, ταχύτερες και πιο ευέλικτες παρουσιάσεις, με μια μεγάλη επιλογή λύσεων ασύρματης προβολής, από το κιτ Γρήγορης ασύρματης σύνδεσης NFC για παρουσίαση μέσω έξυπνης συσκευής που υποστηρίζει τεχνολογία NFC, ως το Γρήγορο USB για την οργάνωση μιας παρουσίασης από μικρό φορητό υπολογιστή σε μόλις 40 δευτερόλεπτα. Ακόμα παρέχουν τη λύση του προσαρμογέα VGA ασύρματης σύνδεσης-QPro που μετατρέπει τον ενσύρματο βιντεοπροβολέα σας σε ασύρματο, για μεγαλύτερη ελευθερία στις παρουσιάσεις.

Άλλα επιλεγμένα χαρακτηριστικά των MW665+ και MX666+ περιλαμβάνουν:

-Εύκολη και ευέλικτη διόρθωση εικόνας: Για να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, οι βιντεοπροβολείς προσφέρουν διόρθωση τραπεζοειδούς παραμόρφωσης 2D, καθώς και υποστήριξη πλευρικής προβολής και τη λειτουργία Corner Fit (γωνιακής προσαρμογής) για προβολή σε περιορισμένο ή μη ομοιόμορφο χώρο.

-Κορυφαία απόδοση εικόνας: Οι βιντεοπροβολείς διαθέτουν υψηλή εγγενή αντίθεση για να διασφαλίζουν βέλτιστη ευκρίνεια και βελτιωμένη οξύτητα εικόνας, ειδικά για αριθμητικά δεδομένα. Επίσης διαθέτουν υψηλή φωτεινότητα για συνέπεια στις φωτεινές αποχρώσεις και μεγάλη σαφήνεια στις σχετικά φωτεινές ρυθμίσεις. Ακόμα, εξασφαλίζουν μια οπτικά ενδιαφέρουσα παρουσίαση, κάθε φορά, με συναρπαστικά, ζωντανά χρώματα που παράγονται από τροχό χρωμάτων έξι τμημάτων και από αποκλειστικά εργαλεία διαχείρισης χρωμάτων που με ανεξάρτητο τρόπο πραγματοποιούν μικρές ρυθμίσεις στη χροιά, το κοκκώδες και τα επίπεδα κορεσμού των έξι χρωμάτων (RGBCMY).

-Υψηλή αποδοτικότητα ενέργειας και κόστους: Περιλαμβάνονται επίσης πρόσθετες λειτουργίες εξοικονόμησης κόστους, όπως οι τεχνολογίες SmartEcoTM και ελέγχου μέσω LAN της BenQ, ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη οικονομία ενέργειας με τις μικρότερες απαιτήσεις συντήρησης.

Κιτ Γρήγορης ασύρματης σύνδεσης NFC της BenQ

Ο γρήγορος και εύκολος τρόπος για ασύρματες επιχειρηματικές παρουσιάσεις

Το Κιτ Γρήγορης ασύρματης σύνδεσης NFC που διατίθεται μέσω της αγοράς των ασύρματων βιντεοπροβολέων MW665+ ή MX666+, περιλαμβάνει έναν προσαρμογέα ασύρματης σύνδεσης NFC, μια κάρτα NFC, ένα αυτοκόλλητο NFC και ένα Γρήγορο USB. Μπορείτε γρήγορα και εύκολα να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτά τα αξεσουάρ για ασύρματη παρουσίαση με οποιαδήποτε συσκευή, είτε αυτή είναι μικρός φορητός υπολογιστής, είτε είναι tablet ή smartphone. Απλά συνδέστε τον προσαρμογέα ασύρματης σύνδεσης NFC στο βιντεοπροβολέα και αγγίξτε τον με την έξυπνη συσκευή σας που υποστηρίζει την τεχνολογία NFC για να πραγματοποιήσετε τη λήψη της εφαρμογής tapNshow™ και της εφαρμογής QPresenter Pro για υποστήριξη των παρουσιάσεων.

Για το χειρισμό βιντεοπροβολέων τοποθετημένων στην οροφή και για μεγάλους χώρους παρουσίασης, αγγίξτε την κάρτα ή εναλλακτικά το αυτοκόλλητο NFC, για να αρχίσετε την παρουσίαση. Αυτά μπορούν να τοποθετηθούν σε κατάλληλη θέση για γρήγορη σύζευξη με τη συσκευή. Κάθε αυτοκόλλητο και κάρτα NFC έχει κατασκευαστεί με μια μοναδική SSID που μπορεί να συζευχθεί μόνο με την ασύρματη SSID του προβλεπόμενου βιντεοπροβολέα, ώστε να προβάλλεται πάντα το σωστό περιεχόμενο στο σωστό βιντεοπροβολέα – χωρίς λάθη. Ένα πακέτο αυτοκόλλητων tapNshowTM NFC είναι διαθέσιμο για αγορά για την

Προσαρμογέας VGA ασύρματης σύνδεσης-QPro Ελαφρύς και μικρός για να τον έχετε παντού μαζί σας

Ως μέρος της λύσης ασύρματης προβολής tapNshowTM για επιχειρηματικές εφαρμογές, ο προσαρμογέας VGA ασύρματης σύνδεσης-QPro έχει σχεδιαστεί για να σας απαλλάσσει από το κουβάλημα των φορητών υπολογιστών και να κάνει ασύρματους τους ενσύρματους βιντεοπροβολείς σας. Η εγκατάσταση είναι γρήγορη και εύκολη εφόσον υπάρχει καλώδιο VGA για τη σύνδεση του προσαρμογέα, και πρόσβαση στο Internet. Η καλύτερη επιλογή για ασύρματη παρουσίαση με τον προσαρμογέα είναι να τον χρησιμοποιήσετε με μια συσκευή που υποστηρίζει την τεχνολογία NFC. Η ενσωματωμένη ετικέτα NFC μέσα στον προσαρμογέα VGA ασύρματης σύνδεσης-QPro μπορεί να συνδέσει μια έξυπνη συσκευή Android που υποστηρίζει την τεχνολογία NFC σε ένα βιντεοπροβολέα με ένα απλό άγγιγμα – γρήγορα και εύκολα.

Μια άλλη επιλογή θα ήτα να συνδέσετε τον προσαρμογέα πρώτα στο καλώδιο VGA του βιντεοπροβολέα και κατόπιν να συνδέσετε την έξυπνη συσκευή στο βιντεοπροβολέα μέσω ασύρματης σύνδεσης, όπως θα κάνατε και με έναν προσαρμογέα USB ασύρματης σύνδεσης. Αφού δημιουργηθεί αυτή η σύνδεση, μπορείτε κατά την παρουσίαση να έχετε πρόσβαση και κοινή χρήση αρχείων Dropbox. Ο προσαρμογέας VGA ασύρματης σύνδεσης-QPro τροφοδοτείται από τη πηγή ρεύματος BenQ Power Bank, η οποία συμπεριλαμβάνεται στην αγορά, αλλά και με σύνδεσή του σε προσαρμογέα USB.

Οι ασύρματοι επιχειρηματικοί βιντεοπροβολείς BenQ MW665+ και MX666+ μαζί με το Κιτ γρήγορης ασύρματης σύνδεσης NFC θα διατίθενται στην παγκόσμια αγορά το Δεκέμβριο του 2014, και θα ακολουθήσει ο προσαρμογέας VGA ασύρματης σύνδεσης-QPro τον Ιανουάριο του 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα