9ο PICK – Λουξ Cola Plus ‘n Light

Η μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Πάτρα πλησιάζει. Το κέντρο της πόλης είναι έτοιμο να υποδεχτεί για ένατη συνεχή χρονιά το Διεθνές Circuit Καρτ. O αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Οι κεντρικοί δρόμοι της Πάτρας θα μετατραπούν σε πίστα αγώνων. Τους αγώνες καρτ θα πλαισιώνουν επιδείξεις αγωνιστικών αυτοκινήτων και μηχανών. Μικροί και μεγάλοι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της αθλητικής

διοργάνωσης. Το 9ο PICK – Λουξ Cola Plus ‘n Light θα «ζωντανέψει» το κέντρο της πόλης, διαμορφώνοντας ένα θετικό κλίμα με πολλαπλά αναπτυξιακά και οικονομικά οφέλη για την τοπική κοινωνία. Άλλωστε, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, οι διοργανωτές έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην τουριστική ανάδειξη του PICK. Πλέον το Διεθνές Σιρκουί Καρτ αποτελεί διοργάνωση – σταθμό για την Πάτρα, αλλά και μέρος της στρατηγικής για την ανάπτυξη και το μέλλον της ευρύτερης περιοχής.

«Ο κόσμος του PICK γυρίζει ανάποδα»

«Ο κόσμος του PICK γυρίζει ανάποδα» είναι το μότο της διοργάνωσης, με την εκκίνηση του αγώνα να δίνεται για πρώτη φορά από το πάνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου! Η αλλαγή στο σημείο εκκίνησης αναμένεται μέχρι ένα βαθμό ν’ αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το 9ο PICK – Λουξ Cola Plus ‘n Light με μεγάλη τιμή και χαρά θα συνεργαστεί για ακόμα μία χρονιά, με τον κορυφαίο Έλληνα αλυτάρχη αγώνων, Στέλιο Καγιάφα, που είναι Πατρινός και έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στην χώρα μας. Κατά πολλούς θεωρείται ένας από τους ανθρώπους που έχει αναβαθμίσει τους αγώνες καρτ στην Ελλάδα!

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους αγώνες καρτ είναι και φέτος αρκετές κάτι που σημαίνει ότι το αγωνιστικό επίπεδο θα παραμείνει υψηλό με τις κορυφαίους οδηγούς να λαμβάνουν μέρος. Η καταληκτική ημερομηνία είναι η Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, ώρα 17:00 μέχρι τότε μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις συμμετοχής των οδηγών.

Για πρώτη φορά οδηγός ΑμεΑ τρέχει στο PICK!

Αξίζει να τονιστεί ότι ανάμεσα στις συμμετοχές των αθλητών ξεχωρίζει αυτή του Τάκη Παρασκευόπουλου που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο PICK. Ο Τάκης βρίσκεται εδώ και 19 χρόνια καθηλωμένος σε αναπηρικό καρότσι από ατύχημα που είχε με μοτοσικλέτα. Όσο και αν σε κάποιους ακούγεται αδιανόητο ο Παρασκευόπουλος οδηγεί αγωνιστικό καρτ ανταγωνιστικά ενώ πλέον διαθέτει και άδεια αγωνιζόμενου. Οι οργανωτές θαυμάζοντας το μεγαλείο ψυχής του, τον κάλεσαν στο PICK και αυτός ανταποκρίθηκε έτσι θα τον δούμε ν’ αγωνίζεται στους δρόμους της Πάτρας.

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: 60 ΜΙΝΙ, D CUP, ROTAX SENIOR MAX, ROTAX DD2 MAX και ΚZ2-KZ3.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Στη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιηθούν show με μηχανές και αυτοκίνητα από καταξιωμένες ομάδες που θα προσφέρουν ένα μοναδικό υπερθέαμα οδηγώντας στα… άκρα τη διάθεση των θεατών.

Στο 9ο PICK – Λουξ Cola Plus ‘n Light θα ξεχωρίσει με την παρουσία της η πληθωρική ομάδα ακροβατικών κόλπων «Arrepiado» που ανεβάζει τη διάθεση του κοινού στα ύψη.

Ο Ρικάρντο και η παρέα του θα προσφέρουν μοναδικές στιγμές με την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα ύψη και μετά από τόσα χρόνια μπορούμε να πούμε με κάθε βεβαιότητα, ότι η ακροβατική ομάδα «Arrepiado» είναι σήμα κατατεθέν του PICK.

Παράλληλα, για δεύτερη συνεχή χρονιά το παρών στο 9ο PICK θα δώσει ο άνθρωπος που πέρσι κέρδισε τις εντυπώσεις και φυσικά αναφερόμαστε στον μοναδικό στο είδος του Loris Rosati!

Ο Ιταλός βιρτουόζος των ακροβατικών κόλπων, μάγεψε τους μικρούς και μεγάλους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού με αυτά που έκανε, με το ειδικά διαμορφωμένο τρίκυκλο όχημά του, που έχει σχεδιαστεί στα πρότυπα του γνωστού ήρωα κινουμένων σχεδίων Κεραυνού Μακουίν από την ταινία «Cars».

Στο 9ο PICK-Λουξ Cola Plus ‘n Light θα παραβρεθεί ο γνωστός οδηγός αγώνων, Κωνσταντίνος Ιαβέρης που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και κατ’ επέκταση με την οδική ασφάλεια. Ο Κωνσταντίνος Ιαβέρης θα κάνει μια επίδειξη με το αγωνιστικό μοντέλο της Fiat, Punto Kit Kar με το οποίο έχει γράψει ιστορία στους αγώνες.

Στο PICK θα δώσουν το παρών και οι χωμάτινες φόρμουλες των Dirt Games που θα κάνουν τη διαφορά! Πρόκειται για μια νέα θεαματική και συνάμα προσιτή μορφή αγώνων που ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς στη χώρα μας και έχει μεγάλη δυναμική. Σίγουρα οι καρτίστες θα θελήσουν να μάθουν περισσότερα. Στο τιμόνι των χωμάτινων καρτ θα βρίσκονται ο πρωταθλητής Ελλάδος Λάμπρος Αθανασούλας, πλαισιωμένος από τους Βαγγέλη Σωτήρχο και Μπάμπη Γαζέτα. Αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα highlight του φετινού PICK.

Όπως πέρσι έτσι και φέτος, στο 9ο PICK θα δώσει «χρώμα και ήχο» η Λέσχη Φίλων Harley Πάτρας, με τους αναβάτες της ιστορικής μοτοσικλέτας να είναι έτοιμοι να βάλουν την δική τους ξεχωριστή πινελιά στο event.

Από το μεγάλο αυτό γεγονός δεν θα λείψουν και οι φόρμουλες των πανεπιστημίων που τα τελευταία χρόνια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης. Η ομάδα FPONE TEAM από το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, η Prom Racing Formula Student από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, η E angus από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, καθώς και η φόρμουλα του Πανεπιστημίου Πατρών UoP Racing Team.

Το safety car του 9ου PICK θα είναι μία έκπληξη, τα ΕΚΟ PICK Girls όπως κάθε χρόνο θα ομορφύνουν την διοργάνωση με την παρουσία τους, ενώ για φέτος το μοντέλο Ελισάβετ Δοβλιατίδου γνωστή από το «Survivor» θα είναι το κορίτσι της εκκίνησης!

Όσον αφορά τη συναυλία που πραγματοποιείται κάθε χρόνο το βράδυ του Σαββάτου στην Πλατεία Γεωργίου για ακόμα μία φορά, οι διοργανωτές έχουν «κλείσει» μεγάλα ονόματα! Ένας από τους κορυφαίους λαϊκούς καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς ο Πέτρος Ιακωβίδης θα διασκεδάσει το κοινό με τις επιτυχίες του, ενώ στο πλευρό του θα βρίσκεται η «εκρηκτική» Ειρήνη Παπαδοπούλου που έχει στο ενεργητικό της μεγάλες επιτυχίες ενώ την είδαμε πρόσφατα και στο reality επιβίωσης «Survivor».

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Το 9ο PICK Λουξ Cola Plus ‘n Light θα καλυφθεί απευθείας με official broadcaster το Ionian Channel. Όπως και πέρυσι θα αναλάβει την τηλεοπτική παραγωγή η οποία θα είναι υψηλών προδιαγραφών αντίστοιχη της ποιότητας και του κύρους της διοργάνωσης. Το Ionian Channel θα μεταφέρει εικόνα και ήχο μέσα από δίκτυο συνεργαζόμενων τοπικών τηλεοπτικών σταθμών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με σκοπό να φτάσει σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά η μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

Οι σταθμοί που θα προβάλουν τηλεοπτικά το PICK είναι οι εξής:

Αθήνα: «action24» [nova],Πελοπόννησος – Ν. Στερεά – Ν. Ιόνιο: «ionian tv» [OTE TV]Κέρκυρα – Θεσπρωτία και Ήπειρο: «start tv»,Κρήτη: Crete tv (OTE TV)K. Μακεδονία: «TV 100 – Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης»Α. Μακεδονία – Θράκη: «ena channel»Θεσσαλία: «Astra TV»Κεντρική Ελλάδα: «Star Κεντρικής Ελλάδας» [OTE TV]Ν. Αιγαίο: Aigaio TV [OTE TV]Β. Αιγαίο: Alithia TVΝ.Υ. USA: New Greek TV

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/09: LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ 19:00-22:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/09: LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ 11:00-14:30

Στην περιγραφή του αγώνα και το ρεπορτάζ θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι Τάκης Πουρναράκης και Πάνος Σεϊτανίδης.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος το PICK έχει προσελκύσει και πολλές επιχειρήσεις οι οποίες επέλεξαν να στηρίξουν τη διεθνή διοργάνωση και παράλληλα να προβληθούν μέσα από αυτή.

Μέγας Χορηγός αλλά και χορηγός ονομασίας του Διεθνούς Σιρκουί Καρτ θα είναι η Λουξ-Cola Plus ‘n Light.

Χορηγοί της διοργάνωσης θα είναι επίσης η ΕΚΟ, ο Κωτσόβολος και η Ολυμπία Οδός.

Η Πατρινή επιχείρηση Super Market Ανδρικόπουλος επέλεξε να είναι και φέτος ο χορηγός εκκίνησης, ενώ χορηγοί Πίστας 1 θα είναι η Falken Tyres και η ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε.

Υποστηρικτές του αγώνα θα είναι η Superfast Ferries και για ακόμα μία χρονιά η Interamerican, ενώ υποστηρίκτριες εταιρείες για το καλλιτεχνικό κομμάτι του διημέρου θα είναι το energy drink Β52 και η Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Δωροθέτης εκτός από χορηγός της διοργάνωσης θα είναι το κορυφαίο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα ο Κωτσόβολος.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Διοργανωτές του 9ου PICK – Λουξ Cola Plus ‘n Light είναι η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών και η Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Νέων.

Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Πατρέων και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

Αρωγοί είναι το Επιμελητήριο Αχαΐας, ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών καθώς και ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών.

Ταχύτητα, αδρεναλίνη, πάθος, ένταση, διασκέδαση, όλα είναι στο 9ο PICK-Λουξ Cola Plus ’n Light!

Ραντεβού στην Πάτρα 16-17 Σεπτεμβρίου!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (www.pickpatras.gr, ) και του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (www.aop.gr).

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, τη δυνατότητα προβολής μέσα από αυτήν και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ http://www.pickpatras.gr/

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης

Το profile – PICK 2017

http://www.plusmedia.gr/docs/profile_pick_2017/

Το youtube channel του PICK 2017:

http://www.youtube.com/user/PickPatras?feature=watch

Το επίσημο site του PICK 2017

http://www.pickpatras.gr/

Την επίσημη σελίδα στο facebook του PICK 2017

www.facebook.com/pages/PICKPATRAS/225695184137545?fref=ts

Keywords
λουξ, light, light, fiat punto, ειρήνη παπαδοπούλου, super market, superfast ferries, πατρα, ελλαδα, σημαίνει, αμεα, μινι, cup, max, cars, fiat, punto, games, νέα, team, τει, θεσσαλονικη, car, εκο, survivor, official, channel, αθηνα, crete, ote, ena, astra, star, αιγαιο, usa, greek, live, ολυμπια, super, market, superfast, ferries, interamerican, energy, drink, http, youtube, site, facebook, κινηση στους δρομους, αλλαγη ωρας, κρητη, www.facebook.com, www.youtube.com, nova, Καλή Χρονιά, κερκυρα, αλλαγη ωρας 2012, αλλαγη ωρας 2013, κοινωνια, ημερομήνια, πολυτεχνειο, αδρεναλινη, αδεια, αμεα, αυτοκινητα, γωνια, θρακη, ιονιο, κωτσοβολος, πλαισιο, τηλεοραση, ωρα, car, fiat, games, superfast, usa, youtube, αγωνες, αθανασουλας, αιτησεις, ανθρωπος, τει, ατυχημα, βιρτουοζος, βραδυ, βρισκεται, γεγονος, γειτονια, γεωργιου, γινονται, δυνατοτητα, δημος, δηλωσεις, διοικηση, δικη, δωσει, δικτυο, ευκαιρια, ειρηνη, εκκινηση, εκο, ελισαβετ, ετοιμο, ζυθοποιια, ειδος, μηχανες, θεσπρωτια, θετικο, ιαβερης, εικονα, ηχο, κλιμα, λεσχη, μακεδονια, μακουιν, μινι, μορφη, μοτο, ομαδα, οδηγος, οδος, ομιλος, ονομα, οχημα, παθος, πελοποννησος, σελιδες, σιγουρα, σπιτι, τιμη, τρικυκλο, φυσικα, φορμουλα, φορα, χαρα, κωνσταντινος, αγωνας, ασφαλεια, super, channel, crete, http, cup, εμφαση, energy, εθνικο, ferries, γιορτη, greek, ηπειρο, χωρα, interamerican, κομματι, max, μια φορα, market, drink, official, ομαδες, πληροφοριες, punto, σημαίνει, σημα, site, superfast ferries, team, super market
Τυχαία Θέματα