8ο Samsung Service Lab Workshop

Πλησιάζει το 8ο Samsung Service Lab Workshop, το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο που έχει γίνει θεσμός στους φοιτητές ή τους άνεργους που αναζητούν έξτρα τεχνογνωσία.

Ένα βήμα μακριά βρίσκεται το 8ο Samsung Service Lab Workshop που διοργανώνεται στις στις 19 & 20 Ιανουαρίου στο INNOVATHENS. Η SamsungElectronicsHellas προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους

να δηλώσουν συμμετοχή και να απολαύσουν ένα σεμινάριο γεμάτο… τεχνικές γνώσεις!

Το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, συνολικής διάρκειας οκτώ ωρών (Ώρες: 09.00 -13.00 αντίστοιχα), προσφέρει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για την παροχή επισκευαστικών υπηρεσιών σε smartphones. Απευθύνεται σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με τεχνική κατεύθυνση στον τομέα των ηλεκτρονικών/ τηλεπικοινωνιών.

Ο στόχος του συγκεκριμένου workshop είναι η γνωριμία με τις aftersales διαδικασίες υποστήριξης πελατών και πιο συγκεκριμένα η διάδοση τεχνογνωσίας σχετικά με το επισκευαστικό μέρος, η διαχείριση δεικτών ποιότητας, καθώς και η διαχείριση πελατών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο link www.samsung.com/gr/innovathens/, καθώς και καλώντας στο 213 0109300 και στο 693 8787 845, καθημερινές (10.00 – 16.00). Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα