5 προβολείς & νέα τηλεχειριστήρια από την Canon

Η Canon παρουσιάζει πέντε νέους προβολείς, συμπεριλαμβανομένου του φωτεινότερου μοντέλου της, και δύο επαγγελματικά τηλεχειριστήρια παρουσιάσεων.

Η Canon, ηγετική εταιρεία παροχής λύσεων στον τομέα των τεχνολογιών απεικόνισης, ανακοίνωσε σήμερα την προσθήκη πέντε προβολέων στη σειρά LV. Τα νέα μοντέλα είναι σχεδιασμένα με στόχο την κάλυψη

των διαφορετικών αναγκών που έχουν οι τελικοί χρήστες και οι συνεργάτες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων, τόσο στον επιχειρηματικό όσο και στον εκπαιδευτικό χώρο, με βελτιωμένες δυνατότητες διασύνδεσης, υψηλή φωτεινότητα και ευέλικτες επιλογές εγκατάστασης.

Η Canon παρουσίασε επίσης δύο επαγγελματικά τηλεχειριστήρια για παρουσιάσεις –τα μοντέλα PR100 και PR1000– τα οποία προσφέρουν κορυφαία σχεδίαση και λειτουργικότητα στην κατηγορία τους, καλύπτοντας κάθε ανάγκη παρουσίασης.

Ο φωτεινότερος προβολέας διπλής λυχνίας της Canon

Ο LX-MU700 είναι ο φωτεινότερος προβολέας σταθερής εγκατάστασης WUXGA που έχει κατασκευάσει η Canon, με φωτεινότητα που φτάνει τα 7.500 lumen όταν χρησιμοποιούνται και οι δύο λυχνίες. Είναι ιδανικός για περιβάλλοντα όπως μεγάλες αίθουσες και αμφιθέατρα με υψηλό επίπεδο φωτισμού. Επιπλέον, η διάταξη διπλής λυχνίας προσφέρει υψηλότερη αξιοπιστία, καθώς εάν πάθει βλάβη μία από τις λυχνίες, ο προβολέας μπορεί να συνεχίσει τη λειτουργία του με μία μόνο λυχνία.

Ο LX-MU700 υποστηρίζει επίσης επτά εναλλάξιμους φακούς –με εστιακές αποστάσεις που κυμαίνονται από μικρή έως πολύ μεγάλη– δίνοντας στους συνεργάτες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων τη δυνατότητα να επιλέξουν τον βέλτιστο φακό για κάθε περιβάλλον και απόσταση προβολής, και επιτυγχάνοντας εξαιρετική ακρίβεια και μεγάλη ευελιξία εγκατάστασης. Η συσκευή υποστηρίζεται από δύο τροχούς έξι χρωμάτων, βελτιστοποιημένους για φωτεινότητα ή χρώμα, γεγονός το οποίο τους καθιστά ιδανικούς για εγκαταστάσεις στις οποίες απαιτείται η χρήση υλικού βίντεο ή γραφικών από υπολογιστές. Για ευκολία χρήσης, ο LX-MU700 επιτρέπει επίσης την αποθήκευση δέκα σετ ρυθμίσεων εστίασης, ζουμ και θέσης φακού.

Βελτιωμένη συνδεσιμότητα

Τα νέα μοντέλα στη σειρά LX υποστηρίζουν το HDBaseT, ένα καινούργιο πρότυπο διασύνδεσης, το οποίο επιτρέπει τη μετάδοση υλικού HD, ήχου και σημάτων ελέγχου σε μεγάλες αποστάσεις μέσω ενός καλωδίου τοπικού δικτύου. Το καλώδιο δικτύου μπορεί να έχει μήκος έως 100 μέτρα, γεγονός το οποίο βελτιώνει σημαντικά την ευκολία διαμόρφωσης του συστήματος και υποβοηθά τον διαμοιρασμό των πληροφοριών.

Δύο από τα νέα μοντέλα, οι LV-WX310ST και LV-X310ST, διαθέτουν επίσης ικανότητες MHL, επιτρέποντας στους χρήστες να προβάλλουν εικόνες από συμβατά tablet ή smartphone μέσω της θύρας HDMI. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδανικό για σενάρια παρουσιάσεων με αυξημένη συμμετοχή του ακροατηρίου – σε αίθουσες διδασκαλίας ή χώρους συσκέψεων.

Ο κος Colin Boyle, Ειδικός μάρκετινγκ προϊόντων στην Ευρώπη για την Canon Europe, δήλωσε, «Οι προβολείς που παρουσιάζουμε σήμερα καταδεικνύουν τη δέσμευσή μας στην κάλυψη των διαφοροποιημένων αναγκών που έχουν οι τελικοί χρήστες και οι συνεργάτες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων. Αυτά τα νέα μοντέλα απαντούν στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για εγκαταστάσεις με υψηλή φωτεινότητα και βελτιωμένη συνδεσιμότητα, καθώς οι πελάτες αναζητούν καινοτόμους τρόπους χρήσης των προβολέων· για παράδειγμα, για σκοπούς ιατρικής εκπαίδευσης σε νοσοκομεία ή για την προβολή τρισδιάστατου υλικού. Αυτές οι νέες καινοτομίες παρέχουν επίσης στους παρόχους ολοκληρωμένων λύσεων περισσότερη ευελιξία κατά τη διαμόρφωση των συστημάτων.

Επαγγελματικά τηλεχειριστήρια παρουσιάσεων, κορυφαίων προδιαγραφών

Το PR100-RC είναι το κορυφαίο επαγγελματικό τηλεχειριστήριο παρουσιάσεων της Canon, σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη στον τομέα των παρουσιάσεων, χάρη στη φωτεινή οθόνη LCD και στο ισχυρό σύστημα λέιζερ. Η μεγάλη εμβέλεια λειτουργίας σημαίνει ότι ο ομιλητής μπορεί να βρίσκεται σε απόσταση έως και 15 μέτρα από τον υπολογιστή, προσφέροντας ελευθερία κίνησης.

Η λειτουργία «Έξυπνου χρονομέτρου» επιτρέπει επίσης στον ομιλητή να παρακολουθεί τη ροή του χρόνου και να ορίσει μια αντίστροφη μέτρηση με ειδοποίηση μέσω μιας σειράς δονήσεων. Το τηλεχειριστήριο έχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ διάφορων ρυθμίσεων χρονομέτρου, όπως στο ήμισυ του χρόνου και πέντε λεπτά ή ένα λεπτό πριν από τη λήξη. Αυτές οι χρονικές στιγμές επισημαίνονται με μία, δύο και τρεις δονήσεις, αντίστοιχα.

Το PR 100-RC υποστηρίζει επίσης μεγάλη ποικιλία λογισμικού παρουσιάσεων, συμπεριλαμβανομένων των PowerPoint, Adobe Reader, Keynote και Preview. Επιπλέον, η διαμόρφωση είναι γρήγορη και εύκολη· εισάγοντας απλώς τον δέκτη USB στη θύρα του υπολογιστή, συνδέεται απρόσκοπτα σε συσκευές με iOS και Windows1. Με τη λειτουργία «Έξυπνης παρουσίασης», η οθόνη μπορεί να γίνει μαύρη αγγίζοντας ένα πλήκτρο, ώστε η προσοχή του ακροατηρίου να στραφεί στον ομιλητή.

Το PR 100-RC διαθέτει επίσης εργονομική σχεδίαση, με καμπύλο σχήμα που ταιριάζει τέλεια στο χέρι, εύχρηστα πλήκτρα ελέγχου και υποδοχή αποθήκευσης του δέκτη USB.

Keywords
Τυχαία Θέματα