2η Εκδήλωση Startup Founder 102

Η πρώτη εκδήλωση για την παρουσίαση του Founder Institute στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις 12 Φεβρουαρίου 2014.


Ο Μιχάλης Στάγκος, Συν-ιδρυτής των Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC), παρουσίασε το πρόγραμμα του Founder Institute, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν και τρείς από τους μέντορες του προγράμματος. Ο Απόστολος Αποστολάκης, Σύμβουλος και συν-ιδρυτής, Doctoranytime.gr / συν-ιδρυτής e-food.gr, μίλησε για τα 6

βήματα που πρέπει να ολοκληρώσει ένα startup για να επιτύχει ένα δυναμικό ξεκίνημα, ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης, Chief Scientist και συν-ιδρυτής, Vidyo, έδωσε χρήσιμες συμβουλές για τις πατέντες και την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων και ο Γιάννης Κανελλόπουλος, Σύμβουλος Διαχείρισης Sustainable Software, Software Improvement Group, μίλησε για τις βασικές αρχές και στρατηγικές που πρέπει να ακολουθεί ένα startup σε θέματα IT.


H δεύτερη παρουσίαση του Founder Institute, Startup Founder 102, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014, και ώρα 18.00-21.00, στις εγκαταστάσεις του Orange Grove (Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 5, 106 74, Αθήνα – στο ισόγειο), σε συνεργασία με την Ολλανδική Πρεσβεία και το Konrad- Adenauer- Stiftung.


Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί οι μέντορες:
Αντώνης Μαρκόπουλος: Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Ασία Pacific Region, Intralot
Χρήστος Κασκαβέλης: Ιδρυτής/COO, Velti, 2000-2013
Κωστής Σταυρόπουλος: Διευθύνων Σύμβουλος , iSquare S.A. (Apple Value Added Distributor στην Ελλάδα & Κύπρο)
Μάρκος Βερέμης: Ιδρυτής / CEO, Upstream
Σωτήρης Συρμακέζης: Γενικός Διευθυντής, Τράπεζα Πειραιώς
Τάσος Φλάμπουρας: Γενικός Διευθυντής, Aventurine SA
Βασίλης Νικολόπουλος: CEO και συν-ιδρυτής, Intelen


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην εκδήλωση στο http://FI.co/e/8401.


Τέλος, όσοι θα θέλανε να μάθουν περισσότερα για το Founder Institute και να εγγραφούν στο πρόγραμμα μπορούν να επισκεφτούν το http://fi.co/apply/athens και να συμπληρώσουν την σχετική ηλεκτρονική φόρμα έως τις 2/3/2014. Αν εκδηλωθεί αυξημένο ενδιαφέρον, τότε το Founder Institute θα ξεκινήσει το πρόγραμμα στην Αθήνα στις 7/5/2014.


Keywords
Τυχαία Θέματα