Το νέο εταιρικό αφήγημα παρουσιάζει η νέα 360º καμπάνια της Ikea

Στον «αέρα» βρίσκεται νέα 360º καμπάνια, «Οι άνθρωποι είμαστε δημιουργοί», της Ikea με την «υπογραφή» της The Newtons Laboratory. Η Ikea, μέσα από τη νέα της επικοινωνιακή καμπάνια, παρουσιάζει πρώτη το παγκόσμιο αφήγημα της εταιρείας. Η καμπάνια τοποθετεί στο επίκεντρο τον άνθρωπο και την εσωτερική του επιθυμία για δημιουργία.

Ανάλογα

με τον χαρακτήρα και τις προτιμήσεις τους, οι άνθρωποι γίνονται μάγειρες, ζωγράφοι, σύντροφοι, ποιητές, κωμικοί. Η έμφυτη ανάγκη των ανθρώπων για δημιουργία, τελικά γίνεται χάρισμα.

Σε αυτήν την αλήθεια βασίζεται η επικοινωνία της Ikea, στην οποία αντικατοπτρίζεται και το νέο της εταιρικό αφήγημα: «πως μαζί δημιουργούμε ατελείωτες δυνατότητες». Όπως και στη ζωή, στην καμπάνια ο άνθρωπος είναι ο πρωταγωνιστής και τα έπιπλα Ikea παραμένουν «οι σιωπηλοί συνοδοιπόροι που βοηθούν να κάνουμε πραγματικότητα όλα όσα θέλουμε».

Μέσα από εικόνες ζωής, οι θεατές βλέπουν αυτήν την αλήθεια να ζωντανεύει με διαφορετικούς ανθρώπους, σε μικρές ή και μεγάλες στιγμές δημιουργίας της καθημερινότητας. Και με όλα τα παραπάνω να συμβαίνουν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, οι άνθρωποι φτιάχνουν σπίτια, μέσα στα σπίτια και γίνονται οι δημιουργοί των προσωπικών τους χώρων. Η εταιρεία που ανέλαβε την παραγωγή είναι η Picky Productions, σε σκηνοθεσία Martin Werner.

Keywords
Τυχαία Θέματα