Το Public Group ξεπέρασε τα 500 εκατ. ευρώ σε πωλήσεις το 2023

Το Public Group ξεπέρασε τα 500 εκατ. ευρώ πωλήσεις, που είχε θέσει ως στόχο στην αρχή του 2023, αυξάνοντας, ταυτόχρονα, τη λειτουργική του κερδοφορία, όπως επισημαίνεται σε επίσημη ανακοίνωση του retailer.

Επιπλέον, τα νέα mega καταστήματα Public + home φαίνεται πως έχουν ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, λαμβάνοντας ποσοστό ικανοποίησης

που φτάνει το 97% (έρευνα Kantar). Τα Public ως omnichannel προορισμός τεχνολογίας, home living & ψυχαγωγίας στην Ελλάδα και την Κύπρο, δέχθηκαν περισσότερες από με 100 εκατ. επισκέψεις on line και στα καταστήματά τους. Οι ψηφιακές οmnichannel πωλήσεις ξεπέρασαν το 30% του συνολικού τζίρου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Public Group, Ρόμπυ Μπουρλάς, δήλωσε: «Η επίτευξη των στόχων μας για το 2023 αποτελεί απόδειξη της ισχυρής δυναμικής στρατηγικής του Public Group και της αφοσίωσης των ανθρώπων μας στο όραμα να δημιουργήσουμε ένα οικοσύστημα από στρατηγικές επενδύσεις και συνέργειες, προσφέροντας περισσότερα προϊόντα & περισσότερες υπηρεσίες στους καταναλωτές».

Keywords
Τυχαία Θέματα