Την Action Global επέλεξε η Mitsubishi Electric

H Action Global Communications Greece διοργάνωσε την πρώτη επίσημη εκδήλωση της Mitsubishi Electric στην Ελλάδα, εγκαινιάζοντας το πρώτο υποκατάστημα της εταιρείας στη χώρα, και συγκεκριμένα στην Αθήνα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Anassa City Events. Τα εγκαίνια του νέου υποκαταστήματος σηματοδοτούν

τη στρατηγική ενίσχυσης του brand στην ελληνική αγορά και εορτάστηκαν με εκδήλωση – gala για πελάτες, συνεργάτες και υπαλλήλους, καθώς και με μια ξεχωριστή συνέντευξη Τύπου για τα τοπικά Μέσα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Shunji Kurita, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος όπως Mitsubishi Electric Europe B.V, o Andrea Veronese, Νόμιμος Εκπρόσωπος του Ελληνικού Καταστήματος και Αναπληρωτής Διευθυντής του τμήματος LES, η Raffaella Fusetti, Marketing Communication Manager στο τμήμα LES, και ο Matteo Cerutti, Γενικός Διευθυντής South EMEA, Industrial Automation & Mechatronics CNC, ενώ με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση και o Αξιότιμος Yasunori Nakayama, Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα.

Ο Andrea Veronese σχολίασε: «Πήραμε την απόφαση να εδραιώσουμε την παρουσία της Mitsubishi Electric στην Ευρώπη επενδύοντας στην Ελλάδα λόγω της ανάκαμψης και ανάπτυξης της τοπικής αγοράς τα τελευταία χρόνια, με τον ίδιο τρόπο που συνέβη στην Κύπρο, της οποίας το ελληνικό γραφείο θα είναι το σημείο αναφοράς». Επιπλέον, ο Matteo Cerutti ανέφερε:

«Η στρατηγική απόφαση της Mitsubishi Electric Factory Automation να επενδύσει στην Ελλάδα στοχεύει στην ενίσχυση της παρουσίας της στη South ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική), που θα πετύχει την πιο αποτελεσματική διείσδυση στις τοπικές αγορές, παράλληλα με την υποστήριξη των πιστών της συνεργατών. Τα νέα γραφεία στην Ελλάδα θα αποτελέσουν γέφυρα για την επέκταση της επιχειρηματικής της δραστηριότητας σε Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο και Μάλτα». Σε επίπεδο marketing και επικοινωνίας, βασικός πυλώνας επένδυσης της εταιρείας, όπως ανέφερε η Raffaella Fusetti, είναι η ενίσχυση του brand awareness.

Keywords
Τυχαία Θέματα