Συνεργασία WhatsApp με την ομάδα Formula 1 της Mercedes-Benz

Ενόψει του Grand Prix του Λας Βέγκας αυτό το Σαββατοκύριακο, η υπηρεσία κρυπτογραφημένων μηνυμάτων WhatsApp που ανήκει στη Meta, ανακοίνωσε την πολυετή συνεργασία της με την ομάδα Mercedes-AMG Petronas F1, προσκαλώντας τους οπαδούς να συνεργαστούν με τους κατά 8 φορές παγκόσμιους πρωταθλητές και να αποκτήσουν πρόσβαση σε μοναδικό content.

Με έμφαση στην προστασία της ιδιωτικής ζωής μέσω κρυπτογράφησης και πάνω από δύο δισ. χρήστες, το WhatsApp

θα γίνει η εφαρμογή μηνυμάτων της ομάδας Mercedes-AMG F1 «για να συνεργάζονται, να υπερασπίζονται ο ένας τον άλλον και να διατηρούν τον κρίσιμο συντονισμό σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια 23 αγώνων τον χρόνο σε πολλαπλά contents», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Η ομάδα F1 ήταν μία από τις πρώτες που υιοθέτησε το WhatsApp Channels, η οποία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο. Η ομάδα χρησιμοποίησε τη λειτουργία για να μοιραστεί με τους οπαδούς της εμπειρίες από τα παρασκήνια, insights και ρουτίνες προετοιμασίας για τους αγώνες.

Η συνεργασία ανακοινώθηκε την Παρασκευή μέσω του καναλιού WhatsApp της Mercedes-AMG Petronas F1 Team, το οποίο υπαινίχθηκε, επίσης, πλήθος αποκλειστικού περιεχομένου για το επερχόμενο Σαββατοκύριακο.

(Πηγή: MediaPost)

Keywords
Τυχαία Θέματα