Στον «αέρα» το νέο λογότυπο της Pepsi

Τη νέα του brand identity εγκαινίασε η Pepsi, συνοδευόμενη από μια νέα παγκόσμια καμπάνια. Το brand αποκάλυψε επισήμως το νέο λογότυπό του στις αρχές της περασμένης χρονιάς, ωστόσο έκτοτε κράτησε χαμηλό προφίλ.

Πλέον, παρουσιάζει παγκοσμίως τη νέα του εμφάνιση,

από το Λονδίνο έως την Μπανγκόκ, εγκαινιάζοντας, σύμφωνα με το ίδιο, τη νέα συναρπαστική εποχή του. Ως ένα από τα καλύτερα και πιο αναγνωρίσιμα circular λογότυπα, η επανασχεδιασμένη εμφάνιση της Pepsi αποτελεί «μια θαυμάσια εξέλιξη της προηγούμενης ταυτότητάς της, φέρνοντας ένα ευχάριστο μείγμα σύγχρονου στυλ και παραδοσιακής διαχρονικότητας».

Το παγκόσμιο ντεμπούτο της νέας οπτικής ταυτότητας πραγματοποιήθηκε με δημιουργικούς τρόπους. Για παράδειγμα, στο Λονδίνο, ένα μεγάλο can του brand στήθηκε δίπλα στην O2 Arena, συνοδευόμενο από drone light show, ενώ στη Βαρσοβία και τη Χο Τσι Μινχ του Βιετνάμ, απογειώθηκαν ομάδες από branded αερόστατα. Σύμφωνα δε με επίσημο δελτίο Τύπου, «εκτεταμένες εκδηλώσεις» πραγματοποιήθηκαν επίσης σε Σαουδική Αραβία, Αίγυπτο και Ντουμπάι. Στο Πακιστάν, οπαδοί του κρίκετ αντίκρυσαν ένα υπερμεγέθες can της Pepsi να προσγειώνεται στο στάδιο Gaddafi.

(Πηγή: CreativeBloq)

Keywords
Τυχαία Θέματα