Στον «αέρα» η νέα global καμπάνια Pepsi Max

Τη νέα παγκόσμια καμπάνια του, «Where there’s a ball there’s a way», άρχισε να προβάλει, από χθες, 29 Απριλίου, το brand Pepsi Max.

Η καμπάνια, η οποία φέρει την «υπογραφή» της Copa90, ξεκινά με μια ταινία διάρκειας 2΄ και πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές και ambassadors της Pepsi Max, Jack

Grealish, Vini Jr, Son Heung-min και Leah Williamson οι οποίοι, σύμφωνα με το σενάριο, ξεκινούν με μια ομάδα νέων, ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι με σκοπό να μην αφήσουν την μπάλα να πέσει στο έδαφος, προσελκύοντας τόσους περαστικούς, πράγμα το οποίο έλκει και ένα τηλεοπτικό συνεργείο.

Υπό τους ήχους του «Galvanize» των Chemical Brothers, το παιχνίδι «παίρνει φωτιά», όταν κάνει την εμφάνισή του ο Vinnie Jones, κραυγάζοντας, με τον χαρακτηριστικό τρόπο του, «Oi, there’s only one Vinnie J» και κολλώντας ένα στίκερ που γράφει «όχι» στη σήμανση «No ball games» στις πύλες του Wembley. Την ταινία σκηνοθέτησε ο Ernest Desumbila μέσω της Iconoclast UK, ενώ το creative επιμελήθηκαν ο Creative Director Gavin Row και οι Senior Creatives Aaron Lobb και Andy Demianyk. Θα υποστηριχθεί δε με περιεχόμενο στα social media, βασισμένο στους τέσσερις ποδοσφαιριστές.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα