Στον «αέρα» η call for entries καμπάνια των Epica Awards 2023

Τα Epica Awards παρουσιάζουν τη νέα τους καμπάνια για τη διοργάνωση του 2023, με την επιμέλεια του New! Creative Agency εκ Λιθουανίας.

Η καμπάνια εστιάζει στην ευκαιρία που δίνουν τα Epica στα agencies, να αξιολογηθεί η δουλειά τους από μια ανεξάρτητη και αντικειμενική κοινότητα experts,

και συγκεκριμένα από μια διεθνή κριτική επιτροπή αποτελούμενη από δημοσιογράφους του χώρου. Αξιοποιώντας το bubble wrap ως οπτική μεταφορά, οι εικόνες της καμπάνιας καλούν τα agencies να υποβάλουν τις υποψηφιότητές τους με το μήνυμα «Get judged outside your bubble».

Στα highlights των Epica Awards 2023, περιλαμβάνεται και ένα νέο Media Grand Prix καθώς και μια νέα κατηγορία AI Craft. Η υποβολή υποψηφιοτήτων θα διαρκέσει έως τις 6 Οκτωβρίου και η περίοδος αξιολόγησης από 28 Οκτωβρίου έως 20 Νοεμβρίου.

Η shortlist θα ανακοινωθεί στις 22 Νοεμβρίου και η online τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου. Σημειώνεται ότι στην κριτική επιτροπή των Epica Awards συμμετέχει και εκπρόσωπος του Marketing Week της Boussias Media.

Keywords
Τυχαία Θέματα