Στον «αέρα» corporate καμπάνια της Executive Lease

Η Εxecutive Lease, μέλος του oμίλου Σφακιανάκη, με παρουσία στον χώρο του Operating Leasing από το 1998, έχει ως αποστολή να σχεδιάζει και να προσφέρει «κορυφαίες υπηρεσίες μίσθωσης που απαντούν σε κάθε ανάγκη, προσαρμόζοντας τα προγράμματά της με ευελιξία και ταχύτητα βάσει των προτιμήσεων του καταναλωτή». Αυτό ακριβώς αναδεικνύει η νέα επικοινωνιακή της καμπάνια, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Brands & Brains.

Με μήνυμα «Εδώ, είσαι προτεραιότητα»,

η καμπάνια προβάλει την ανθρωποκεντρική προσέγγιση και την προτεραιότητα που έχει η Executive Lease που είναι η επίτευξη των στόχων και η εκπλήρωση των αναγκών των πελατών της. Με πρόσωπα που αντιστοιχούν στον ιδιώτη, τον ελεύθερο επαγγελματία και τις εταιρείες, η καμπάνια περιγράφει ότι στόχος της Executive Lease είναι να αφουγκραστεί τα όνειρα και τις επιδιώξεις που βρίσκονται πίσω από την ανάγκη ενός αυτοκινήτου.

Η καμπάνια εκτυλίσσεται σε ΤV και digital, χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα κανάλια επικοινωνίας. Την παραγωγή ανέλαβε η Trout. Σημειώνεται πως η συνεργασία με τη Brands & Brains αφορά στη συγκεκριμένη επικοινωνία, καθώς και στην πρώτη καμπάνια του νέου business unit, Εxecutive Flex και συνεχίζει, στοχεύοντας σε νέους δημιουργικούς ορίζοντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα