Στις 7-9 Δεκεμβρίου το Front Runners in Sports Management 5.0

Το συνέδριο για το αθλητικό management «Front Runners in Sports Management 5.0» επιστρέφει για 5η χρονιά, την Πέμπτη 7, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει το Sports Management Program και το Sports Management Student Society του Deree

– Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, με το Center of Excellence in Food, Tourism & Leisure, The American College of Greece και την ActiveMedia Group.

Η πρώτη μέρα του συνεδρίου θα είναι υβριδική και οι δύο επόμενες θα γίνουν online, με δωρεάν παρακολούθηση για όλους τους ενδιαφερόμενους, όλες τις μέρες. Το Front Runners in Sports Management περιλαμβάνει ομιλίες, προσφέροντας γνώσεις και εμπειρίες από έμπειρα στελέχη ακόμα και από τον κόσμο του NBA. Ενδεικτικά, στο συνέδριο θα μιλήσει για το θέμα «Women in Leadership Roles in Professional Sports», η Chief Operating Officer των Sacramento Kings του NBA, Matina Kolokotronis.

Οι θεματικές ενότητες του φετινού συνεδρίου είναι αφιερωμένες στον Αθλητικό Τουρισμό, τη Βιωσιμότητα, τον Αθλητισμό και την Αθλητική Βιομηχανία. Platinum Χορηγός της διοργάνωσης είναι η Μοτοδυναμική, Bronze Χορηγός η εταιρεία Βίκος, Sustainability Partner η The Sports Footprint και Digital Platform Partner η LiveOn.

Keywords
Τυχαία Θέματα