Στην BBDO ο διαφημιστικός λογαριασμός της Worldline Greece

Η Worldline Greece ανέθεσε, κατόπιν spec, τον διαφημιστικό λογαριασμό της στην BBDO. Η πρώτη καμπάνια της νέας συνεργασίας, αλλά και της εταιρείας στην ελληνική αγορά μεταφέρει το μήνυμα «Μεγαλώνουμε τον κόσμο της επιχείρησής σου!».

Πρόκειται για μία 360ο integrated καμπάνια, η οποία ξεκίνησε χθες (30/10)και θα είναι στον «αέρα» για έναν μήνα. Στόχος της καμπάνιας είναι να προβάλλει την Worldline Greece και τις λύσεις ηλεκτρονικών πληρωμών

που είναι διαθέσιμες για τους επιχειρηματίες πελάτες της. Την παραγωγή του τηλεοπτικού σποτ ανέλαβε η Ribeye Productions, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κοτσαβάρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Δεκέμβριο 2021, η τράπεζα Eurobank ανακοίνωσε τη στρατηγική συνεργασία της με την Worldline N.V. με στόχο τη συνένωση δυνάμεων στον κλάδο των υπηρεσιών αποδοχής και εκκαθάρισης συναλλαγών με κάρτες πληρωμής.

Η συνεργασία τέθηκε σε ισχύ την 1η Ιουλίου 2022, με τη σύσταση της «Worldline Greece», η οποία αδειοδοτήθηκε ως Ίδρυμα Πληρωμών και ανήκει κατά 80% στη Worldline και 20% στη Eurobank. Επιπλέον, στο πλαίσιο της ανάπτυξης της στην ελληνική αγορά, η Worldline Greece έχει αναθέσει τα PR της στη Socialdoo.

Keywords
Τυχαία Θέματα