Στην Attp ανέθεσε η Danone

Στην Attp εμπιστεύτηκε η Danone-Nutricia το σύνολο της επικοινωνίας για το νέο της προϊόν HiPro, ενώ ήδη από τις αρχές του 2023 το agency είχε αναλάβει και το λειτουργικό προϊόν Activia. Τα Danone HiPro είναι πρωτεϊνικά επιδόρπια και ροφήματα γιαουρτιού και έχουν σχεδιαστεί για να στηρίζουν «τις προσπάθειες όλων όσοι αγαπούν τον αθλητισμό και την υγιεινή διατροφή, προσφέροντάς τους τα απαραίτητα εφόδια ενδυνάμωσης του οργανισμού τους».

Στο πλαίσιο αυτό, και μετά από πρόταση της Attp, αποφασίστηκε

η είσοδος του προϊόντος στην ελληνική αγορά να συμπέσει με τον επετειακό 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Το Danone HiPro, ως επίσημος υποστηρικτής του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ήταν δίπλα στους αθλητές για να τους τονώσει στον αγώνα τους, ενώ στο περίπτερό της HiPro στο Sponsors’ Village δρομείς και επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα πρωτεϊνικά επιδόρπια και ροφήματα γιαουρτιού HiPro, και να συμμετέχουν σε διαδραστικές ενέργειες.

Η χορηγία συνοδεύτηκε από υλικό στον χώρο, αλλά και στο διαδίκτυο. Υπενθυμίζεται ότι η Attp ανέλαβε, καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023, την επικοινωνία των λειτουργικών προβιοτικών προϊόντων της σειράς Activia με τη συνεργασία να συνεχίζεται το 2024.

Keywords
Τυχαία Θέματα