Στη The Kompany η επικοινωνία των Mad Video Music Awards 2024 από τη ΔΕΗ

H εταιρεία Στρατηγικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, The Kompany, ανέλαβε αποκλειστικά το πρόγραμμα δημοσιότητας και επικοινωνίας των Mad Video Music Awards 2024 by ΔΕΗ. Το πρόγραμμα δημοσιότητας αφορά την ολιστική επικοινωνία

του μουσικού θεσμού και περιλαμβάνει τόσο την απονομή των βραβείων που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 19 Ιουνίου, στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), καθώς και όλες τις υποστηρικτικές εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν τη διοργάνωση.

Η συνεργασία ξεκίνησε την Τετάρτη, 15 Μαΐου με το Kick-Off Party by Mad VMA 2024 από τη ΔΕΗ, σε club της παραλιακής, ενώ θα ακολουθήσει και το Mad VMA Village Festival από τη ΔΕΗ την Τρίτη, 18 Ιουνίου.

Ο Founder και CEO της The Kompany, Κώστας Τσολάκης, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να υποστηρίξουμε τα φετινά Mad Video Music Awards από τη ΔΕΗ, σε θέματα επικοινωνίας και δημοσιότητας. Η συνεργασία αυτή αποτελεί πρόκληση αλλά και εξαιρετική ευκαιρία να ενεργοποιήσουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας στον μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χώρας και να προσδώσουμε επικοινωνιακή αξία. Ευχαριστούμε το Mad για την εμπιστοσύνη». Ο μουσικός θεσμός συμπληρώνει 21 χρόνια, φέτος, και με τη στήριξη του μεγάλου χορηγού του, της ΔΕΗ, αποκτούν «πράσινο» πρόσημο.

Keywords
Τυχαία Θέματα