Σταθερά πρώτο τηλεοπτικό κανάλι το Ionian TV στην ΠΖ6

Τις προτιμήσεις των τηλεθεατών για τα περιφερειακά κανάλια σε Πελοπόννησο – Νότιο Ιόνιο – Νότια Στερεά Ελλάδα, αποτυπώνει η έρευνα αξιολόγησης που διενήργησε από τις 9 έως και τις 28 Νοεμβρίου 2022, η εταιρεία Data Consulants σε δείγμα 1.438 κατοίκων.

Στην Περιφερειακή Ζώνη 6 (Πελοπόννησος – Νότιο Ιόνιο – Νότια Στερεά Ελλάδα

– Κύθηρα), σήμερα εκπέμπουν συνολικά 14 τηλεοπτικοί σταθμοί, με το Ionian ΤV να μένει στην κορυφή της περιφερειακής τηλεόρασης, στέλνοντας σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα την τηλεθέασή του, σε σύγκριση με την προηγούμενη μέτρηση του Μαρτίου 2019. Συγκεκριμένα, στον βαθμό γνώσης των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών, το Ionian TV αποτελεί τον νούμερο ένα σταθμό, με αυθόρμητη αναφορά των τηλεθεατών και συγκεντρώνει συνολική αναγνωρισιμότητα 78,7%.

Κατέχοντας την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, το Ionian TV αύξησε την πρωτιά της τηλεθέασης, σε σχέση με τους υπόλοιπους περιφερειακούς σταθμούς, φθάνοντας στο 17,7%. Στο ερώτημα ποιο κανάλι δίνει σφαιρική εικόνα για τα γεγονότα της επικαιρότητας, πρώτο έρχεται το Ionian TV με 26,1%, στις πιο ενδιαφέρουσες ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές έρχεται πάλι πρώτο με 21,4% και το ίδιο και στο πιο αξιόπιστο δελτίο ειδήσεων, με 20,7%.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το Ionian TV υπερέχει σε όλες τις κατηγορίες προγραμμάτων (ενημερωτικές, ψυχαγωγικές και ως προς το δημοσιογραφικό επιτελείο), ενώ βρίσκεται και στην 1η θέση σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας και τηλεθέασης στη συγκεκριμένη γεωγραφική ζώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα