Σκάι: Event για την πρεμιέρα της σειράς «Οι Πανθέοι»

Η νέα, μεγάλη παραγωγή του Σκάι, «Οι Πανθέοι», που βασίζεται στο ομώνυμο λογοτεχνικό έργο του Τάσου Αθανασιάδη, συνεχίζει τα γυρίσματά της και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου. Λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς, το βράδυ της Πέμπτης, 14 Σεπτεμβρίου, στελέχη του Σκάι, της εταιρείας παραγωγής JK Productions – Καραγιάννης, ηθοποιοί, συντελεστές της παραγωγής και εκπρόσωποι του Τύπου συναντήθηκαν μετά τα γυρίσματα στα Στούντιο Κάππα, για την πρώτη τους, jour fixe.

Η Chief Content

Officer του Σκάι, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης, ο σκηνοθέτης της σειράς Σπύρος Μιχαλόπουλος, ο συνθέτης του τραγουδιού τίτλων, Μίνως Μάτσας, οι σεναριογράφοι, Γιάννα Κανελλοπούλου και Άγγελος Χασάπογλου, η σύζυγος του συγγραφέα, Μαρία Αθανασιάδου, και οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν, «ξενάγησαν» τους παρευρισκόμενους στον κόσμο των «Πανθέων».

Οι εκπρόσωποι των media ξεναγήθηκαν στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους γυρισμάτων που παραπέμπουν στην Αθήνα της δεκαετίας του ’30. Στη συνέχεια προβλήθηκε χαρακτηριστικό απόσπασμα της σειράς, ενώ ακολούθησε πάρτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα