ΣΔΕ: «Η βιωσιμότητα είναι force for good, force for growth»

Σε εξέλιξη βρίσκεται το Sustainability in Digital Marketing Conference το οποίο πραγματοποιείται από την Boussias Events, υπό την αιγίδα του ΣΔΕ και του IAB Hellas, στην OTEAcademy. «Η βιωσιμότητα αποτελεί βασικό πυλώνα του better marketing», ανέφερε κατά τον χαιρετισμό της, η Βάσω Μαργέλου, μέλος ΔΣ του ΣΔΕ,

ενώ αναφέρθηκε στις δράσεις αλλά και στις βραβεύσεις του Συνδέσμου ως προς αυτήν την κατεύθυνση. «Το 3,5% όλων των παραγόμενων εκπομπών αερίων προέρχεται από το ψηφιακό οικοσύστημα και αυτό το λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη», προσέθεσε.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μπέης, Data Analyst and Sustainability Manager, IAB Europe, κατά την παρουσίασή του, εξήγησε τι σημαίνει βιωσιμότητα στο ψηφιακό περιβάλλον, σημειώνοντας πως αποτελεί ισχυρό σύμμαχο των επιχειρήσεων, ενώ ο Anthony Falco, Global Director, Ad Net Zero, μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του οργανισμού με την GARM που στόχο έχει τη μείωση των media carbon emissions.

Τέλος, η Μαριάννα Κορδοπάτη, Αντιπρόεδρος ΣΔΕ, σε fireside chat σημείωσε πως το sustainability βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στην ατζέντα του ΣΔΕ, καθώς «είναι force for good, force for growth» και τόνισε τις δράσεις που μπορούν να λάβουν τα brands, όπως να θέσουν κριτήρια κατά την επιλογή των suppliers κ.ά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΔΕ,sde