Πρωτοβουλία της Groupama για τους «νικητές του κορωνοϊού»

Παροχή δωρεάν εξετάσεων, σε συνεργασία με τα Affidea.

Η Groupama Ασφαλιστική επεκτείνει τις πρωτοβουλίες της για τη διευκόλυνση των ασφαλισμένων σε αυτή την παγκόσμια πρωτοφανή συγκυρία. Σε αυτό το πλαίσιο και σε συνεργασία με τον όμιλο διαγνωστικών κέντρων Affidea, στηρίζει όλους εκείνους που επιβεβαιωμένα νόσησαν από τον ιό COVID-19 και βγήκαν νικητές.

Συγκεκριμένα, για όλους τους ασφαλισμένους της εταιρείας, οι οποίοι έχουν επιβεβαιωμένα νοσήσει, διαγνωστεί και ιαθεί από τον ιό COVID 19, ως ελάχιστη

κίνηση προσφοράς και διευκόλυνσης της πρόσβασής τους σε υπηρεσίες υγείας, δεν θα παρακρατείται οποιαδήποτε συμμετοχή και δεν θα προσμετρώνται στο ετήσιο όριό τους (πλαφόν), για τους επόμενους 6 μήνες, οι εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε διαγνωστικό κέντρο του δικτύου Affidea.

Ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, Χρήστος Κάτσιος, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει πιο σαφής προτεραιότητα για εμάς από την υγεία των ασφαλισμένων μας και τη διευκόλυνσή τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για όλους τους ασφαλισμένους μας είναι να προστατεύσουμε την υγεία τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα