Περισσότερα από 500 στελέχη HR στο 27ο HR Symposium της KPMG

Το μέλλον και οι νέες τάσεις στη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού βρέθηκαν στο επίκεντρο του 27ου HR Symposium της KPMG, την Τετάρτη 13 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, όπου παρέστησαν περισσότερα από 500 στελέχη HR, 45 ομιλητές και 29 χορηγοί, υποστηρικτές και media partners.

Στο επίκεντρο του συνεδρίου βρέθηκε η διαρκώς αυξανόμενη

σημασία του HR για τους οργανισμούς, μέσα από καλές πρακτικές, παγκόσμιες τάσεις, καινοτομίες και νέες ιδέες, ενώ συζητήθηκαν θέματα όπως data analytics & AI, employee experience, recruitment challenges και psychological safety.

Το συνέδριο ξεκίνησε με ένα διαδραστικό pre-conference energizing session, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η Υφυπουργός Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμπογιάννη. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν η ανάγκη για απόκτηση ή βελτίωση των δεξιοτήτων των εργαζομένων, η ψυχολογική ασφάλεια στον χώρο εργασίας και σχετικές τεχνικές και καλές πρακτικές, τα κανάλια επικοινωνίας που χρησιμοποιούν τα τμήματα HR των οργανισμών, η επίδραση του AI στο μέλλον της εργασίας.

Επίσης, σημειώθηκε ότι οι παράγοντες με καθοριστικό ρόλο στην επιλογή εργοδότη είναι το ευέλικτο μοντέλο εργασίας και το πακέτο παροχών με δυνατότητα επιλογών και στόχο την εξοικονόμηση για το σήμερα και ασφάλεια για το μέλλον, ενώ παρουσιάστηκαν προκλήσεις, ευκαιρίες, καθώς και οι νέες τάσεις και εργαλεία στο employee experience και employer branding.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περισσότερα, 500, 27ο HR Symposium, KPMG,perissotera, 500, 27o HR Symposium, KPMG