Πάνω από 3.500 συμμετοχές και 55 δράσεις στο Navarino Challenge 2023

Με το μήνυμα «ο αθλητισμός ενώνει», το Navarino Challenge, ένωσε για 11η χρονιά, στις 13-15 Οκτωβρίου, τους ανθρώπους μέσα από πάνω από 55 δραστηριότητες και 20 Ολυμπιακά αθλήματα στα ξενοδοχεία W Costa Navarino, The Westin Resort Costa Navarino και στην Πύλο.

Ακολουθώντας τον σκοπό του Ολυμπιακού

Κινήματος, παρουσία Ολυμπιονικών και Παραολυμπιονικών, η φετινή διοργάνωση είχε πάνω από 3.500 συμμετοχές όλων των ηλικιών από 27 χώρες. Για πρώτη φορά, διεξήχθη ο Μαραθώνιος, Navarino Challenge Marathon by That Gorilla Brand με τη συμμετοχή του Ελληνοαμερικανού πρεσβευτή του ελληνικού τουρισμού Κωνσταντίνου Καρνάζη και της υπερμαραθωνοδρόμου Τζο Μαντά.

Τα έσοδα από τον αγώνα και το 50% των εσόδων από όλες τις υπόλοιπες διαδρομές τρεξίματος δόθηκαν, μέσω της πρωτοβουλίας «That Gorilla Brand’s Adventures For A Cause» του Grand Sponsor That Gorilla Brand. Επιπλέον, μεταξύ άλλων, πραγματοποιήθηκαν 2 masterclasses από τον Έλληνα Chef Ambassador της Miele (Official Sponsor), Πάνο Ιωαννίδη. Τη διοργάνωση και το sports production ανέλαβε η ActiveMedia Group.

Keywords
Τυχαία Θέματα