Πάνω από 100 διαφημιζόμενοι στο Disney+

Σε συμφωνία με περισσότερους από 100 διαφημιζόμενους έχει προχωρήσει το Disney+, λίγο πριν το λανσάρισμα της διαφημιστικά υποστηριζόμενης εκδοχής του στις ΗΠΑ, στις 8 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με ανακοινώσεις του Bob Chapek, Chief Executive Officer της Disney+, οι εταιρείες που θα «εγκαινιάσουν» το νέο offering «καλύπτουν μια ευρεία γκάμα κατηγοριών» και ανέφερε ότι «η εταιρεία μας

διαθέτει πάνω από 8.000 υπάρχουσες σχέσεις με διαφημιζόμενους οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να διαφημιστούν στο Disney+».

Προσέθεσε ότι οι εταιρείες πλήρωσαν μια «δυνατή βασική τιμή», κάτι που, σύμφωνα με τον ίδιο, «αντανακλά την αξία που οι διαφημιζόμενοι αποδίδουν στο κοινό μας και το brand-safe περιβάλλον μας για τα μηνύματά τους».

Τα brands αναμένουν επιπλέον νέα είδη activations στο μέλλον: «Διαθέτουμε επίσης δοκιμασμένη τεχνολογία για την προσφορά εξαιρετικής διαφημιστικής εμπειρίας από την πρώτη μέρα. Και, πολύ σημαντικό, έχουμε τη δυνατότητα για scaling και καινοτομία, τόσο για τα κοινά όσο και για τους διαφημιζόμενους», δήλωσε.

Το λανσάρισμα της AVOD εκδοχής του Disney+ ακολουθεί αυτό της αντίστοιχης εναλλακτικής του Netflix, η οποία, σύμφωνα με εκπροσώπους της εταιρείας, έγινε σχεδόν sold out. Πρώτοι διαφημιζόμενοι για το Netflix ήταν, μεταξύ άλλων, οι Booking.com, Budweiser, Cadillac, Dolce and Gabbana και L’Oreal.

(Πηγή: Mediapost)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάνω, 100, Disney+,pano, 100, Disney+