Οι τάσεις που θα επηρεάσουν το travel & tourism marketing

Τα διεθνή ταξίδια συνεχίζουν την ανάκαμψή τους μετά την πανδημία, με το ρεκόρ των 4,7 δισ. επιβατών που αναμένεται να ταξιδέψει φέτος, παγκοσμίως. Η κατανόηση των εξελισσόμενων ταξιδιωτικών προτύπων των καταναλωτών και των εξελίξεων στον κλάδο θα είναι ζωτικής σημασίας για τα brands προκειμένου να διαχειριστούν τους πιθανούς κινδύνους και να αξιοποιήσουν τις αναδυόμενες ευκαιρίες στον τομέα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η τελευταία έκθεση WARC Industry Snapshot εξετάζει πέντε αλλαγές στον κλάδο που αναμένεται να επηρεάσουν το travel & tourism

marketing, το 2024. Ανάμεσα στις πέντε τάσεις περιλαμβάνονται η κλιματική αλλαγή που, πιθανώς, να μειώσει τη ζήτηση για ταξίδια σε πιο θερμούς προορισμούς μακροπρόθεσμα, η μείξη των επαγγελματικών και των ταξιδιών αναψυχής, ο υπερτουρισμός, η προσιτή πολυτέλεια και η αυξανόμενη ζήτηση για βιώσιμα ταξίδια.

Για να βοηθήσει τους marketers να ανταποκριθούν σε αυτές τις τάσεις, η έκθεση περιέχει, επίσης, μια σειρά υποθετικών σεναρίων που μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις για να σχεδιάσουν τη στρατηγική τους και να προετοιμαστούν για το μέλλον.

(Πηγή: WARC)

Keywords
Τυχαία Θέματα