Ο όμιλος Πλαστικά Θράκης στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Η πλατφόρμα κυκλικής οικονομίας In The Loop, μία πρωτοβουλία του ομίλου Πλαστικά Θράκης πραγματοποιεί, για 3η συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, δράσεις, με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και την ενίσχυση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης του κοινού.

Συγκεκριμένα, κατά τη φετινή διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος (WRC) η πλατφόρμα, δημιουργώντας ένα κλειστό κύκλωμα αναβαθμιστικής ανακύκλωσης παρέχει 20 χλμ. Δίχτυα Προστασίας ανακυκλωμένης

πρώτης ύλης, τα οποία συλλέχθηκαν κατά την περσινή διοργάνωση του αγώνα.

Κατά τη διάρκεια του φετινού αγώνα, θα προσφερθούν 30.000 επαναχρησιμοποιούμενα, ανθεκτικά και ελαφρύτερα ποτήρια μιας χρήσεως In The Loop, από λιγότερο πλαστικό, εξασφαλίζοντας μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος από την 2η κιόλας χρήση. Τέλος, σημειώνεται πως η πλατφόρμα In The Loop συνεργάζεται με την Toyota Ελλάς για την καθαριότητα των βουνών.

Ένα Toyota Hilux θα ανοίξει τις ειδικές διαδρομές, προτρέποντας τους θεατές να αφήσουν καθαρά τα βουνά και υποδεικνύοντας τα σημεία συλλογής των απορριμμάτων στους χώρους του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα