Ο Κ. Αργυρός στη νέα καμπάνια DDB και McDonald’s

Στον «αέρα» βρίσκεται νέα διαφημιστική καμπάνια των DDB Athens και McDonald’s, με πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό. Η νέα καμπάνια έχει εμπνευστεί από το insight «Όλοι έχουν το δικό τους αγαπημένο γεύμα στα McDonald’s», με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να αποκαλύπτει το δικό του αγαπημένο.

Στην ταινία, το

κοινό μεταφέρεται σε μια συναυλία του Αργυρού, όπου μια κοπέλα πιάνει το καπέλο του, όταν εκείνος το πετά προς το κοινό. Στη συνέχεια, παρουσιάζεται σε παράλληλη δράση ο Αργυρός και η κοπέλα με την παρέα της, μέχρι που συναντιούνται όλοι τυχαία σε ένα McDonald’s.

«Ή μάλλον όχι και τόσο τυχαία, αφού είτε είσαι star είτε είσαι fan είναι πολύ πιθανό να καταλήξεις στα McDonald’s για να απολαύσεις το αγαπημένο σου γεύμα. Και αυτή τη φορά, δεν είναι άλλο από το “The Konstantinos Argiros Meal”».

Την παραγωγή ανέλαβε η Stefi Productions, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπουραντά. Η 360ο καμπάνια θα «τρέξει» με τηλεοπτικό σποτ, σε digital και social media, με ραδιοφωνικό σποτ και αναφορές, υπαίθρια διαφήμιση και υλικά επικοινωνίας εντός των εστιατορίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα