Ο Δ. Δημητριάδης στο 18º Ελληνικό Συνέδριο Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών

O Δημήτρης Δημητριάδης, Futurist και ιδρυτικό μέλος του Institute for the Futures and Foresight Research (IFFR DAO) είναι ένας από τους keynote speakers στο 18º Ελληνικό Συνέδριο Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών, την Πέμπτη 8 Ιουνίου στο αμφιθέατρο OTEAcademy.

O ίδιος είναι αφοσιωμένος στην εξερεύνηση του μέλλοντος και στον εντοπισμό των τάσεων και των τεχνολογιών που διαμορφώνουν τον κόσμο μας. Η αποστολή του είναι να βοηθήσει τον κόσμο να κατανοήσει

το πώς θα είναι η κοινωνία, οι ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις και οι επιχειρήσεις τα επόμενα χρόνια.

Στην κεντρική ομιλία του δε, θα αναπτύξει το πώς αξιοποιούνται οι αναδυόμενες τεχνολογίες, η τεχνητή νοημοσύνη, το metaverse και τα data analytics ώστε να δημιουργήσουν ανθρωποκεντρικές εμπειρίες για τους πελάτες αλλά και τους εργαζόμενους.

Μέσα από μία διερεύνηση των megatrends που διαμορφώνουν το τοπίο εξυπηρέτησης πελατών, εν μέσω νέων κρίσεων και προκλήσεων, θα δείξει πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να εμβαθύνουν στους αναδυόμενους ρόλους της Gen Z, των υπεύθυνων brands, των πυλώνων ESG αλλά και το πώς να καλλιεργούν την ευελιξία και ανθεκτικότητα στις ομάδες εξυπηρέτησης πελατών για μακροπρόθεσμη επιτυχία. Πληροφορίες και εγγραφές https://www.customerserviceconference.gr/.

Keywords
Τυχαία Θέματα