Ο Massimo Morielli νέος Πρόεδρος Ευρώπης της Accenture

Διατελούσε Digital Lead σε Ιταλία, Κ. Ευρώπη και Ελλάδα.

Σε νέο, αναβαθμισμένο ρόλο τοποθετεί η Accenture Interactive τον βετεράνο της εταιρείας Massimo Morielli, o οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου Ευρώπης, διαδεχόμενος τον Anatoly Roytman. Ο Morielli θα είναι πλέον υπεύθυνος για τον καθορισμό της στρατηγικής της Accenture Interactive,

έχοντας υπό την εποπτεία του την ανάπτυξη του business και την οικοδόμηση πρακτικών και ομάδων ανά την Ευρώπη.

Μέχρι πρότινος, το στέλεχος εκτελούσε χρέη Digital Lead σε Ιταλία, Κεντρική Ευρώπη και Ελλάδα για την εταιρεία, στην οποία εντάχθηκε το 1994. Το 2005 έλαβε τον τίτλο του Managing Director Ιταλίας και στη συνέχεια αυτόν του Media and Entertainment Lead για Ιταλία Ελλάδα και αναδυόμενες αγορές.

Ο Roytman, ο οποίος αποχώρησε στα τέλη του περασμένου έτους, ήταν ένας από τους στρατηγικούς παίκτες πίσω από την είσοδο της Accenture στην αγορά των υπηρεσιών marketing, που οδήγησε και στις εξαγορές των Droga5, Karmarama, Rothco και Fjord. Ήταν μάλιστα ο «πατέρας» του όρου «cagency», για να περιγράψει το νέο υβρίδιο που συνδυάζει creative thinking και consulting strategy.

O Morielli ανέφερε σχετικά: «Οι πελάτες μας βρίσκονται σε ένα σημείο καμπής καθώς εισέρχονται σε έναν “μετά-ψηφιακό” κόσμο. Θέλουν ιδέες που θα ξεχωρίσουν και θα συμβάλλουν στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη εμπειριών με διάρκεια».
(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα