Νέος Πρόεδρος στην CHEP Europe

Τη θέση ανέλαβε ο David Cuenca.

Η CHEP ανακοίνωσε την αλλαγή ηγεσίας για τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην Ευρώπη, καθώς η Brambles διόρισε Πρόεδρο της CHEP Europe τον David Cuenca, που μέχρι σήμερα διευθύνει τις δραστηριότητες της εταιρείας στη Λατινική Αμερική. Η θητεία του στη νέα θέση θα ξεκινήσει από την 1η Ιουλίου 2020. Ο εν λόγω

διορισμός πραγματοποιήθηκε μετά την παραίτηση του σημερινού Προέδρου της CHEP Europe, Michael Pooley, με σταδιοδρομία 17 και πλέον ετών στην επιχείρηση.

Ο D. Cuenca ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Brambles το 2000. Κατά τα τελευταία πέντε έτη έχει αναλάβει διάφορες ηγετικές θέσεις, όπως Country General Manager της CHEP Κεντρικής Ευρώπης, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της CHEP Ισπανίας και Πορτογαλίας και Αντιπρόεδρος της CHEP Νότιας Ευρώπης. Ο ίδιος δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στην CHEP Europe, ενώ θα είναι προνόμιο και τιμή να τεθώ επικεφαλής μιας ομάδας με τόσο ταλαντούχους εργαζομένους, καθώς εστιάζουμε στην υποστήριξη των πελατών μας που δραστηριοποιούνται σε ραγδαία εξελισσόμενες εφοδιαστικές αλυσίδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα