Νέο Praktiker στην Αλεξανδρούπολη

Η Praktiker Hellas εγκαινιάζει τη λειτουργία του νέου της καταστήματος στην Αλεξανδρούπολη, σε νέα διεύθυνση και καλωσορίζει το κοινό στη νέα γενιά καταστημάτων Praktiker.

Το

νέο κατάστημα ανοίγει τις πόρτες του σήμερα, 27 Οκτωβρίου, στο 3ο ΧΛΜ Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης-Ορεστιάδας, καλώντας τους επισκέπτες σε ένα μικρότερο και πιο ευέλικτο σχήμα καταστήματος που περιλαμβάνει ολοκληρωμένη προϊοντική γκάμα προσανατολισμένη στην Ανακαίνιση & το DIY.

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα βρουν δοµικά υλικά, λύσεις για το μπάνιο, πλακάκια και δάπεδα, εργαλεία, χρώµατα, πόρτες και παράθυρα, είδη κιγκαλερίας, ηλεκτρολογικό εξοπλισµό, φωτιστικά, προϊόντα ψύξης/θέρµανσης, είδη κήπου και BBQ.

Το κατάστημα της Αλεξανδρούπολης αποτελεί ορόσημο για τη νέα γενιά καταστημάτων της Praktiker, καθώς, μέσα από αυτό, η εταιρεία παρουσιάζει μια ανανεωμένη εικόνα στο πλαίσιο του καθολικού μετασχηματισμού της τα τελευταία τρία χρόνια, με ανανεωμένο λογότυπο, νέα πρόσοψη καταστήματος, ολοκληρωμένες προϊοντικές σειρές, All Services Corner κ.ά.

Keywords
Τυχαία Θέματα