Νέες καμπάνιες από Admine και P&G

Στον «αέρα» βρίσκεται μια σειρά νέων καμπανιών της P&G με την «υπογραφή» της Admine, με μία εξ αυτών να «τρέχει» στην αγορά της Κύπρου. Η πρώτη είναι συνέχεια της καμπάνιας «Είναι απλό να εξοικονομώ», η οποία εντάσσεται στην ευρύτερη καμπάνια της εταιρείας «Το Σπίτι μας, ο Πλανήτης τους» και αναπτύσσεται σε τηλεόραση, digital και social και in-store.

«Τρέχει», επίσης καμπάνια για τα «Πάρκα Τσέπης» της P&G, την παραγωγή της οποίας ανέλαβε η Stefi Productions. Πέρα από την τηλεόραση, η επικοινωνία θα «απλωθεί»

και σε digital Μέσα.

Η τρίτη καμπάνια για την αγορά της Κύπρου εστιάζει στην υποστήριξη της εταιρείας, σε συνεργασία με τον retailer Alfamega, στον οργανισμό Europa Donna Κύπρου, ο οποίος βοηθά γυναίκες που έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού. Στο πλαίσιο της επικοινωνίας, ζητήθηκε από γυναίκες που κέρδιαν τη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού, να ηχογραφήσουν ένα μήνυμα προς τους ανθρώπους που τις στήριξαν. H καμπάνια δημιουργήθηκε για την τηλεόραση, digital και social Μέσα και in-store, σε παραγωγή της Stefi Productions.

Keywords
Τυχαία Θέματα