Νέες γεύσεις παγωτών Mövenpick

Με έξι νέες γεύσεις εμπλουτίζουν την γκάμα τους τα παγωτά Mövenpick το φετινό καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, οι ιδιαίτερες συνθέσεις γεύσεων, αποτέλεσμα τόσο της τεχνογνωσίας αλλά και των πρώτων υλών που χρησιμοποιούν τα παγωτά Mövenpick, δημιουργούν έξι premium προτάσεις, εκ των οποίων οι δύο είναι vegan.

Οι

Maitres Glaciers των παγωτών Mövenpick με βασικό συστατικό την αγνή αλπική κρέμα από αγελάδες που εκτρέφονται σε επιλεγμένες φάρμες της Ελβετίας, ετοιμάζουν τους συνδυασμούς:

Tiramisu, με κρεμώδες παγωτό mascarpone με κριτσανιστό μπισκότο και σιρόπι καφέ, αρωματισμένο με εκλεπτυσμένο λικέρ Marsala, Cookie Dough, με παγωτό με γεύση βανίλιας εμπλουτισμένο με μεγάλα απαλά κομμάτια ζύμης μπισκότου και σταγόνες σοκολάτας, Panna Cotta (σε επιλεγμένα καταστήματα εστίασης) με παγωτό κρέμας εμπλουτισμένο με σιρόπι βατόμουρο, και Swiss Honey Almond (σε επιλεγμένα καταστήματα εστίασης) με παγωτό βανίλιας με μέλι κάστανου από το Ticino με καραμελωμένα κομμάτια αμυγδάλου.

Επίσης, λαμβάνοντας υπόψη τις διατροφικές επιλογές του vegan καταναλωτικού κοινού, τα παγωτά Mövenpick συστήνουν και δύο γεύσεις φτιαγμένες με υλικά φυτικής προέλευσης, που κυκλοφορούν σε κύπελο των 480ml: Salted Caramel Macadamia Vegan και Strawberry Vegan. Τα παγωτά Mövenpick διατίθενται σε όλα τα πράσινα ψυγεία και σε επιλεγμένα καταστήματα εστίασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα