Νέα τηλεοπτική καμπάνια από Isomat και Hyper Tria

Η Isomat παρουσιάζει το νέο της διαφημιστικό σποτ για τον «πρωταθλητή», όπως επισημαίνει, της οικογένειας στεγανωτικών υλικών Isoflex, το «χρυσό» Isoflex PU-500.

Η νέα καμπάνια της Isomat παρουσιάζει «πρωταθλητές που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες επιδόσεις τους και υπερέχουν ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες», με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Parkour,

Δημήτρη Κυρσανίδη και το Isoflex PU-500 να πρωταγωνιστούν στο διαφημιστικό σποτ. Η δημιουργία του διαφημιστικού σποτ έγινε σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία Hyper Tria, σε σκηνοθεσία του Χρήστου Νικολέρη.

Η νέα καμπάνια υποστηρίζεται από ένα ολοκληρωμένο 3600 πλάνο marketing, μέσω στοχευμένης τηλεοπτικής προβολής και ταυτόχρονης παρουσίας στα επίσημα social media accounts της Isomat, με διάρκεια έως και το τέλος του έτους.

«Το 100% αυθεντικό πολυουρεθανικό για στεγάνωση ταρατσών Isoflex PU-500 από την Isomat, το οποίο έχει ήδη ξεχωρίσει στην αγορά ως η κορυφαία λύση στεγάνωσης ταρατσών με εξαιρετικές επιδόσεις ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες, έρχεται πλέον με ανανεωμένη συσκευασία που αναδεικνύει τη θέση του ως “χρυσός” πρωταθλητής της στεγάνωσης», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα