Νέα καμπάνια από Nutricia και Admine

Για τη διαχείριση της δυσθρεψίας (υποθρεψίας) στην τρίτη ηλικία, η έγκαιρη αναγνώριση των συμπτωμάτων παίζει πρωταρχικό ρόλο. Αυτό που όμως πολλές φορές λείπει είναι το κίνητρο, με επιπτώσεις στο άτομο αλλά και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η νέα καμπάνια του Fortimel της Nutricia επιδιώκει να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όλα τα άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών με ακούσια απώλεια βάρους, λόγω δυσθρεψίας (υποθρεψίας).

Με δημιουργικό όχημα τη σχέση

ενός εγγονού με τη γιαγιά του, και μέσα από «την αθώα και ζωηρή αφήγησή του», το κοινό μαθαίνει ξανά τη δυσθρεψία, εξερευνά τρόπους για τη διαχείρισή της και ανακαλύπτει το Fortimel. Τη δημιουργική επιμέλεια της τηλεοπτικής ταινίας υπογράφει η Admine, σε παραγωγή της Stefi Productions και σκηνοθεσία του Γιώργου Ζώη.

Η νέα καμπάνια του Fortimel βρίσκεται στον «αέρα» με παρουσία σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, social media και digital assets καθώς και branded παρουσία στο δίκτυο συνεργαζόμενων φαρμακείων. Πιο συγκεκριμένα, η ταινία θα προβληθεί σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας και το ραδιοφωνικό σποτ θα μεταδοθεί από 9 συνολικά σταθμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα