Μόνο το 0,2% των χρηστών του Twitter πληρώνουν για το Blue

Το επί πληρωμή πρόγραμμα επαλήθευσης, Twitter Blue, δεν σημειώνει επιτυχία, σύμφωνα με έκθεση του The Information. Συγκεκριμένα, 180.000 άτομα στις Ηνωμένες Πολιτείες πλήρωναν για συνδρομές Twitter Blue στα μέσα Ιανουαρίου, κάτι που μεταφράζεται σε λιγότερο από το 0,2% των μηνιαίως ενεργών χρηστών.

Με

το 62% των χρηστών που εδρεύουν στις ΗΠΑ και πληρώνουν για την εταιρεία, το Twitter έχει περίπου 290.000 συνδρομητές παγκοσμίως – πράγμα που σημαίνει ότι η πλατφόρμα κοινωνικών μέσων κερδίζει περίπου 2,4 εκατομμύρια δολάρια τον μήνα από το πρόγραμμα – ένας αριθμός που απέχει πολύ από την επιθυμητή πρόσληψη εσόδων του Elon Musk.

Αρχικά, τον περασμένο Νοέμβριο, ο Musk ήθελε τα μισά από τα έσοδα του Twitter να προέρχονται από τις συνδρομές, κάτι που θα ήταν εφικτό τώρα μόνο αν η τιμή της συνδρομής του Twitter Blue αυξανόταν κατά περίπου οκτώ φορές. Ενώ γίνεται σαφές ότι οι συνδρομές Twitter Blue δεν θα καλύψουν το επιθυμητό μέρος, η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει μια higher-priced συνδρομή που θα επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται χωρίς διαφημίσεις.

(Πηγή: Μediapost)

Keywords
Τυχαία Θέματα