Μεγάλη νικήτρια των Epica Awards η McCann

Η McCann Worldgroup αναδείχθηκε Network οf the Year και η McCann NY, Agency of the Year στα Epica Awards 2023. Επίσης, από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία, την Πολωνία και την Ιαπωνία προέρχονται οι Grand Prix νικητές της φετινής απονομής.

Αναλυτικότερα, το Responsibility

Grand Prix απονεμήθηκε στο PR agency Hope&Glory για την υποστήριξη της καμπάνιας «The Last Photο» για τη φιλανθρωπική οργάνωση CALM. Το PR Grand Prix δόθηκε στη McCann New York για το «The Brake Room» και το Design Grand Prix στο ίδιο agency για το ADLAM project με τη Microsoft.

Σε μια χρονιά-ορόσημο για την McCann, το Digital Grand Prix πήγε στην McCann Poland για το έργο της Mastercard «Where To Settle». Το Innovation Grand Prix απονεμήθηκε στη VML για το «The Mammoth Meatball» και το Film Grand Prix στη SIX Inc Japan για το «Train Of Memories».

Δεν δόθηκαν Media ή Print Grand Prix αυτή τη χρονιά, καθώς η κριτική επιτροπή έκρινε ότι οι διαγωνιζόμενοι ήταν ισάξιοι από άποψη ποιότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η McCann Worldgroup αναδείχθηκε Network of the Year στα Epica Awards για έκτη χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα