Με χρώματα της Kraft Paints, 2 νέες τοιχογραφίες σε Γιάννενα και Σάμο

Η Kraft Paints, συνεχίζοντας να υποστηρίζει street δράσεις που γεμίζουν με χρώμα κάθε γωνιά της Ελλάδας, προσέφερε χρώματα για την υλοποίηση 2 τοιχογραφιών που δημιουργήθηκαν στη Σάμο και τα Γιάννενα, τον Μάιο και Ιούνιο αντίστοιχα.

Η πρώτη εικαστική παρέμβαση, αφορά τη δημιουργία τοιχογραφίας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, η οποία υλοποιήθηκε από τον street artist «Life in Color», μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας

UrbanAct.

Η τοιχογραφία έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος της UrbanAct «Χρώμα στα Νοσοκομεία» κατά το διάστημα 15-19 Ιουνίου, στο αίθριο – παιδική χαρά του τμήματος της Παιδιατρικής Κλινικής. Παράλληλα, η Kraft Paints παρείχε όλα τα χρώματα που χρειάστηκαν για την υλοποίηση του έργου «The Cinemascope Screen», που πραγματοποιήθηκε στον δρόμο από τον Μαραθόκαμπο προς το Καρλόβασι της Σάμου μέσα στον Απρίλιο – Μάιο και αναπαριστά μία μεγάλη οθόνη σινεμά με θέμα το ελληνικό καλοκαίρι.

Η πρωτοβουλία της τοιχογραφίας ανήκει στον καλλιτέχνη Thomas Steffens. Η Kraft Paints εδώ και 3 χρόνια βρίσκεται δίπλα σε πρωτοβουλίες που δημιουργούν έναν πιο χρωματιστό κόσμο για όλους μέσα από την δράση της «Cities of Color».

Keywords
Τυχαία Θέματα