Με Jury President τον Global Marketing Director του The Lego Group τα Marketing Achievement Awards

Με τον Κωνσταντίνο Σύρμο, Global Marketing Director του The Lego Group, σε ρόλο Jury President θα πραγματοποιηθούν τα Marketing Achievement Awards, τα οποία ήρθαν για να επιβραβεύσουν εταιρείες και στελέχη που διακρίνονται για τη στρατηγική σκέψη, την καινοτόμο δράση και την αποτελεσματικότητα σε κάθε σημαντική πτυχή του marketing.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά: «Αυτά τα βραβεία

θα αποτελέσουν μια γιορτή της αριστείας και της καινοτομίας στο ελληνικό marketing. Είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία που αναγνωρίζει την σκληρή δουλειά, τη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα των επαγγελματιών του marketing, όπως, επίσης, και την κομβική συνεισφορά τους στην επιχειρηματική ανάπτυξη. Αναγνωρίζοντας και τιμώντας τις καλύτερες καμπάνιες και στρατηγικές, τα Marketing Achievement Awards θα αποδείξουν ότι οι αποτελεσματικές ενέργειες marketing όχι μόνο ενισχύουν το brand visibility αλλά συμβάλουν κιόλας καθοριστικά στη δημιουργία εσόδων και στην επέκταση σε νέες αγορές. Είναι τιμή μου που θα συμμετάσχω ως Jury President».

Περισσότερα για τις κατηγορίες, την Κριτική Επιτροπή και το όραμα των Marketing Achievement Awards στο https://www.marketingachievementawards.gr/.

Keywords
Τυχαία Θέματα