Καθαρότερες θάλασσες από P&G και ΑΒ

Από την Αττική μέχρι τη Σαντορίνη και από τον Έβρο μέχρι τη Σπιναλόγκα στην Κρήτη, ταξίδεψε το πρόγραμμα «Προσφέρω», που υλοποιούν για έκτη συνεχή χρονιά, η P&G και η ΑΒ Βασιλόπουλος.

Με ενδιάμεσους σταθμούς τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική, τη Θεσσαλία, την Κεντρική Ελλάδα, τη Σαλαμίνα, το Γαλαξίδι, το Αρκούδι και τις Σπέτσες, η P&G και η ΑΒ Βασιλόπουλος, σε συνεργασία

με την περιβαλλοντική οργάνωση iSea, ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους, πραγματοποιώντας 39 παράκτιους και υποβρύχιους καθαρισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, από την έναρξη του προγράμματος τον Μάιο του 2018, μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί 239 παράκτιοι και υποβρύχιοι καθαρισμοί, στο πλαίσιο των οποίων έχουν συλλεχθεί και απομακρυνθεί 86+ τόνοι απορριμμάτων, με τη συμμετοχή 2.800 εθελοντών και 80 δυτών.

Η Iωάννα Τζιώγα, Υπεύθυνη προγραμμάτων της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης iSea, δήλωσε σχετικά: «Αποστολή μας είναι να φροντίσουμε το θαλάσσιο περιβάλλον που αγαπάμε και να εμπνεύσουμε και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα