Η υπηρεσία «Wolt at Work» διαθέσιμη στην Ελλάδα

Τη νέα υπηρεσία «Wolt at Work» ανακοίνωσε στην Ελλάδα η Wolt, διευκολύνοντας τη ζωή των εργαζομένων στο γραφείο, με πολλαπλά οφέλη και για τις ίδιες τις επιχειρήσεις. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, η οποία παρέχεται ήδη σε αγορές του εξωτερικού, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας μπορούν εφεξής να διαχειρίζονται τα έξοδα για γεύματα εύκολα και άμεσα, αναβαθμίζοντας την καθημερινότητα των εργαζομένων, ενώ παράλληλα

απλοποιούν τις εσωτερικές τους διαδικασίες.

Οι εργαζόμενοι μπορούν να πραγματοποιούν ομαδικές παραγγελίες από τα συνεργαζόμενα εστιατόρια, τοπικά καταστήματα λιανικής και super markets, εξοικονομώντας χρόνο. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις μπορούν να παραλαμβάνουν μεγάλες ποσότητες γευμάτων για εταιρικές συσκέψεις ή εκδηλώσεις, προγραμματίζοντας την παράδοσή τους σε ημέρα και ώρα της επιλογής τους.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας Wolt at Work είναι ότι επιτρέπει τη συγκέντρωση του συνόλου των εξόδων του ανθρώπινου δυναμικού μίας επιχείρησης σε ένα μόνο τιμολόγιο, διευκολύνοντας την άμεση πληρωμή του ακριβούς ποσού που δαπανάται κάθε μήνα, απλοποιώντας τις εσωτερικές λογιστικές ανάγκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα